Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights - İnceleme: Batman Oyunlarına Yaklaşabilmiş mi?

 
 
Bu videomuzda Warner Bros'un son oyunu olan Gotham Knights inceleme videomuzla karşınızdayız. Bu videoda sizlere oyunun neler sunduğunu anlatmaya çalışıyoruz.  
 
Batman'in öldüğü ve Red Hood, Nightwing, Robin ve Batgirl karakterlerini yönettiğimiz oyun Gotham Knights'ın incelemesi. Duyurulduğundan bu yana tepkilere maruz kalan oyun sonunda çıkışını yaptı. Peki oyun tepkileri hak ediyor mu, ortaya başarılı bir iş çıkmış mı? Gotham Knights inceleme videomuzda bu soruların cevabını yanıtlamaya çalışıyoruz. Oyun özellikle oynanış ve performans tarafında bir hayli dikkat çekici ancak ne yazık ki olumsuz yönde. 
 
Gotham Knights,  Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut. Oyun (haber yazım sırasında) yaklaşık olarak 2 saat sonra erişime açılacak.
 
Steam sayfası
 
 
İşte video:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Silent Hill 2, PlayStation 5’e ve Steam Aracılığıyla PC'ye Geliyor! Anno 1800 Console Edition, PS5 ve Xbox Series için duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

23.10.2022 09:45:07

0
Aman patlasın iyi yapmışlar ellerine sağlık Patlasınki birdaha sırf daha fazla para kazanmak için böyle rezil projelere onay vermesinler.Bundan sonra adam akıllı Batman Oyunu yapmak için kolları sıvarlar artık belki.

mehmetalpertr

22.10.2022 21:39:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Güzelim Batman Arkham serisinden sonra rezil bir Oyun yaptıklarını bekliyodumda bukadar beklemiyodum arkadaş indirimde bile alınmaz Oyun yazıklar olsun yani çok fena gümlediler.İnternette millet topa tutmuş Oyunu IGN bile 10 üstünden 5 vermiş Oyuna.Çöpün çöpü Oyun bukadarda beklemiyodum.
Gamespot 4/10 verdi. COOP içi boş oyun yaparlarsa olacağı budur.

aykut291

22.10.2022 15:17:58

0
Güzelim Batman Arkham serisinden sonra rezil bir Oyun yaptıklarını bekliyodumda bukadar beklemiyodum arkadaş indirimde bile alınmaz Oyun yazıklar olsun yani çok fena gümlediler.İnternette millet topa tutmuş Oyunu IGN bile 10 üstünden 5 vermiş Oyuna.Çöpün çöpü Oyun bukadarda beklemiyodum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız