Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 1800 Console Edition, PS5 ve Xbox Series için duyuruldu

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte, PlayStation 5 ve Xbox Series için Anno 1800 Console Edition'ı duyurdu. Ek olarak Luna versiyonu da geliştirme aşamasında.
 
Gerçek zamanlı şehir kurma strateji oyunu için teknik bir test, Kasım ayında PlayStation 5 ve Xbox Series için yapılacak. Anno 1800 Console Edition hakkında daha fazla ayrıntı 2023'ün başlarında duyurulacak.

 Anno 1800 şu anda Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC için mevcut.
 
İmparator Ketema'nın ülkesini yaşanabilir hale getirmeye yardım et, üç yerleşim kademesini ve yeni araştırma özelliğini keşfet. Yeni ticaret mallarını üreterek iki yerel yerleşim sınıfının, yani özverili Çoban ve gelenekçi İhtiyar sınıflarının ihtiyaçlarını karşıla.
Yeni sulama sistemleriyle aslanlar diyarını yeşillendir, kurak toprakları yaşanabilir hale getirmek için sulama kanalları inşa et.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Anno 1800 Console Edition PS5 Xbox Series
Gotham Knights - İnceleme: Batman Oyunlarına Yaklaşabilmiş mi? Kerbal Space Program 2, 24 Şubat 2023'te PC için Erken Erişim'e Çıkıyor

BSC Misafiri

23.10.2022 12:03:12

0
konsol klavye destekliyomu ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız