Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights: NVIDIA DLSS 2, AMD FSR 2.0 ve Intel XeSS Karşılaştırması

 
 
Açık dünya süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Gotham Knights geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı ve Steam'de ilk kullanıcı incelemeleri konusunda karışık etiketini aldı. PC sürümünde bazı optimizasyon sorunlarına sahip olan yapım birçok yeni teknolojiyi destekliyor. Gotham Knights, NVIDIA DLSS 2, AMD FSR 2.0 ve Intel XeSS teknolojilerini destekliyor ve bu üç teknolojiyi destekleyen birkaç oyundan biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atacak ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edebileceksiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Görüntüleri tek tek paylaştım. Dilerseniz PC'ye indirebilir ve fotoğraf görüntüleyiciniz ile sağ sol yaparak kolayca farkını görebilirsiniz.
 
İşte karşılaştırma görüntüleri
 
AMD FSR 2.0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NVIDIA DLSS 2 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intel XeSS 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu için Yeni Video Yayınlandı Resident Evil 4 Remake Resmi PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

24.10.2022 12:13:45

0
En iyi sonucu DLSS veriyor gibi gözüküyor. İlk görselleri karşılaştırdığımda sağ taraftaki aracın ön farlar ile ışıklandırdığı çimler DLSS'de rahatlıkla çim olduğu belirgin şekilde gözüküyor. Diğerlerinde keskinlik çok az kenarları gözükmüyor hafif bir çamurluk, renklerin birbirine karışma durumu var gibi geldi bana. Ama nvidia ekran kartı kullanmayıp eski bir ekran kartı kullananlar için son çare olarak çok işe yarıyor bu teknolojiler bir nimet, tabi oyun yapımcıları bu teknolojilere güvenerek son zamanlarda optimize etmeden oyun çıkartmaya başladılar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız