Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarök Resmi Çıkış Tarihinden Önce Satılmaya Başlandı

 
Aksiyon macera oyunu God of War'un (2018) doğrudan devamı niteliğinde olan ve Sony (Santa Monica stüdyosu) tarafından oyunculara 9 Kasım'da sunulacak olan God of War Ragnarök için artık son dönemeçteyiz. 9 Kasım'a adım adım yaklaşırken oyun hakkında inanılmaz derecede spoiler videoları ve oynanış detayları yayınlanıyor. Bu durum temel olarak bazı oyun satıcılarının God of War Ragnarök'u önceden satmasından kaynaklanıyor.
 
Geliştirici Santa Monica Studio uyarıyor
 
 
Santa Monica ekibi bu durumun kaynaklandığı rahatsızlıktan dolayı bir gönderi yayınladı. Bu kapsamda hayranları internette yayınlanan spoiler konusunda uyardı ve oyunun erken bir kopyasını almış olanlardan herhangi bir oynanış videosu vs. yayınlamamasını istedi.
 
Santa Monica Studio'dan atılan Twitter gönderisinde genel olarak şu ifadeler yer alıyor: "God of War Ragnarök'un çıkışına çok yakınız. Oyundan büyük oranda zevk almak ve eğlenmek için bu tarz spoiler'ların olmaması gerekiyor. Bu tarz detaylar yanlışlıkla oyunu bekleyenlerin karşısına çıkabiliyor ve hayal kırıklığına uğratıyor. Bu yapıyı korumak oldukça önem arz ediyor."
 
Diğer taraftan Sony Santa Monica yaratıcı yönetmeni Cory Barlog, oyunu yaklaşık iki hafta erken satan satıcılardan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Bu doğrultuda Barlog: "Oyunu piyasaya sürülmeden yaklaşık iki hafta önce satan satıcılar var. Bu durum çok büyük hayal kırıklığı yaratıyor" ifadelerini kullandı.
 
God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarına geliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde CoD: Modern Warfare II ilk Sırada Görsel Roman Oyunu Kowloon Highschool Chronicle PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2022 13:15:49

0
God of war Ragnarok Lanuch Edition lansman günü ne anlama geliyor yani kutulu surumu alsak dahi 9 kasimdan once oynayabilir miyim?

BSC Misafiri

1.11.2022 12:53:13

0
Slm simdi bunu kutulu aldık diyelim hemen cdyi taktıgı gibi oynayabiliyor mu yani yuklemeleri yaptiktan sonra.. cd versiyonuda 9 kasımdan once oynanamaz diye biliyorum bu konuda yardimci olurmusunuz..

BSC Misafiri

1.11.2022 09:43:42

0
Boom

haktan24

1.11.2022 01:49:31

0
on sipariş ilk acıldıgı gün satın aldım youtube üzerinden oyunun videoları fink atıyor resmen yani görmemek için 50 takla atıyorum kesinlikle satılmıs bu oyun son kullanıcılara vs bildigin oyunun part part videoları yüklenmiş dikkat edin ne kadar da videoları görmezden gelsemde zart zurt cıkıyor oyunu takip ettigim için 2 sinde ön yüklemeye acılacakta 9 unda oynamaya baslayacagız yandık resmen...

yaratıc1KLAVYE

31.10.2022 21:31:06

0
"Oyunu erken çıkar insanları çileden çıkarma" diyen arkadaşlar sanırsam kapitalist bir dünya düzeninde yaşadıklarını unutuyorlar. Değil on gün-bir gün erken çıkarmayı, bir saat kala bile fazladan reklamının yapılması için kırk takla atarlar. Beklentiyi ne kadar yüksek ve sıcak tutarlarsa kazanacakları bir dolar bile büyük kâr günümüz şirketler için.

mustafa608

31.10.2022 18:55:31

0
Akıllanmıyorlar

BSC Misafiri

31.10.2022 17:56:12

0
Oyun hazırsa yayınla, sızıntılardan kurtul. 9 kasımda yayınlayınca madalya mı takacaklar.

BSC Misafiri

31.10.2022 12:17:50

0
Bende CD'li aldım, Adam 2 güne gelir diyor.. Bakalım.. Youtube hesabımı bile açmıyorum bu spoiler meselesi yüzünden..

BSC Misafiri

31.10.2022 12:17:18

+2
Bu işleri gereksiz uzatmamayı öğreneceksiniz artık. Last of us içinde aynısı oldu oyun hazır halde beklete beklete küflenmişti oyun sızdı en sonunda. Oyun hazır perakendecilerin elinde hala neyin inadı illa 11’ini bekliyorsunuz? Çıkart işte ay başında olsun bitsin. Oyun zaten baştan sona internette şuanda. Çoluk çocuk bütün vasıfsız yayıncılara oyunu incelesinler diye göndermişler 2 hafta önceden hala daha konuşuyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız