Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarok sanat yönetmeni 10 yılın ardından ekipten ayrıldı

 
 
Santa Monica Studio'da sanat yönetmeni olarak çalışan Rafael Grassetti, 10 yıllık bir çalışmanın ardından stüdyodan ayrıldığını açıkladı. Grassetti, Santa Monica Studio'ya Kasım 2013'te baş karakter sanatçısı olarak katıldı. Daha sonra 2018'de God of War'da baş sanatçı, God of War Ragnarok'ta ise sanat yönetmeni olarak görev yaptı. Tarihler Kasım 2022'yi gösterdiğinde ise Santa Monica Studio'da sanat yönetmeni koltuğuna geçti.
 
Twitter gönderisi aracılığıyla ayrıldığını açıkladı
 
 
 
Grassetti, Santa Monica ekibinden ayrıldığını bir Twitter gönderisi aracılığıyla hayranlara açıkladı. Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: "Bugün, bu inanılmaz yolculuğun bir parçası olduğum ve on yılı aşkın bir süre geçirdiğim Sony'deki son günüm. Acısıyla tatlısıyla günler geçirdim ama şeyden önce sahip olduğum bu sayısız fırsat için ekibe minnettarlığımı iletiyorum.
 
Sony benim ikinci evim gibiydi ve burada God of War ile bu kadar yakından ilgilendiğim için son derece mutluyum. Burada mükemmel insanlarla kurduğum derin bağlar sonsuza kadar sürecek. "
 
Rafael Grassetti, ayrılışıyla beraber gelecek hafta ileriye dönük olarak neler yapacağı konusunda bilgilendirme yapacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu God of War ragnarok Rafael Grassetti
Dead by Daylight için yeni kısım güncellemesi geliyor: Nicolas Cage ve daha fazlası Dead by Daylight evreninde geçen birden fazla proje geliştiriliyor: Film uyarlaması da geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız