Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima 1.05 Güncellemesi Bugün Yayınlanıyor

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima'nın versiyon 1.05 güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Lethal zorluk seçeneğini oyuna getirecek. Bu zorluk seçeneğinde Jin'in katanası daha ölümcül olacak fakat düşmanların silahları da. Düşmanlar savaş sırasında daha saldırgın davranacak, sizi daha kolay görecek ve Parry ile Dodge için daha küçük bir aralık olacak.
 
Bunun yanı sıra oyunu biraz kolaylaştıracak bir seçenek de geliyor. Erişilebilirlik menüsünden aktif edilebilecek düşük yoğunluklu savaş seçeneğinde savaş sırasında tepki vermeniz için daha fazla zaman tanınacak ve gizlilikle ilerlerken düşmanların sizi fark etmesi daha uzun sürecek.
 
Güncelleme ayrıca altyazılar, görev hedefleri ve etkileşime geçilebilecek eşyaların yazılarını büyütme, altyazılar için sarı, mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ve hata düzeltmeleri içerecek.
 
inFamous serisinin arkasındaki stüdyo Sucker Punch Productions'ın epik samuray hikayelerinden ilham almış açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sucker Punch Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
PlayStation Plus Ağustos 2020 Ücretsiz Oyunları Filmi veya Dizisi Yapılsa Güzel Olacak Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

28.7.2020 13:40:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles En önemli şey etrafınız kalabalık olsa bile önce sürekli L1’e basılı tutup korumada olmanız gerekiyor ve tüm duruşlarınızın açık olması gerekiyor. Kılıçlı, kalkanlı, mızraklı ve iri düşmanlara karşı duruşlar yani. Bunları savaş ortasında ani değiştirmelerde (L2+ÜÇGEN, L2+KARE, L2+ÇARPI ve L2+DAİRE) usta olmanız gerekiyor. Bir diğer şey ise düşmanların saldırıları normal ise yani saldırı esnasında pusatlarında mavi ya da kırmızı parlama olmuyorsa DAİRE tuşu ile kaçabilir ya da tam size hamle yaptıklarında L1’e basabilirsiniz hızlı bir şekilde. Ama pusatlarında mavi parlama oluyorsa DAİRE tuşu ile kaçabilir ya da geliştirme yaparak L1 ile mavi parlamalı saldırılara karşı koyabilirsiniz. Eğer pusatlarında kırmızı parlama oluyorsa işte bu noktada baş parmağınız sürekli DAİRE tuşunun üzerinde olmalı. Saldırı esnasında kaçıp ardından ÜÇGEN ile o kişinin pusat şekline göre özel-ağır saldırı yapabilir ve sersemleyince KARE ile seri saldırı yapabilirsiniz. Kırmızı parlamalı saldırılara ne yazık ki L1 tuşu işlemiyor. Ha birde tavsiyem savaş esnasında önce okçu düşmanları halletmek ya da aşırı hareketli oynamak. Bu kadarcık. :)
yazını okudum kardeşim oyunu oynamaktan vazgeçtim.. arkadaşa oyun senin olsun bro dedim. aman abi. bıdı bıdı yok ona geç yok buna geç uğraşamam ben... Ki ben MK da bile guard almayan adamım. Hatta MK'da classic tower da guardısz kuleyi bitirdim diye Trophy açmıştı. aman aman abi.

StarSCL

28.7.2020 13:00:14

0
Arkadaşlar duel yapmayı seviyorsanız dövüşe girmeden önce farklı bir yere kaydedin ki tekrar tekrar oynayabilin. Ayrıca kuş ve tilkileri takip ederseniz can barınızı artırma, kılıç kozmetiği, charm etkisi artırma gibi şeyler kazanırsınız; sadece buna özel bir yetenek puanı bile var. Oyunu almayı düşünenler mutlaka oynamalı. Kardeşlik yoluyla yurtdışından daha ucuza almalısınız. Tr psn’e 500 tl vermeyin lütfen.

BSC Misafiri

28.7.2020 06:39:11

0
Aynen. Last of us part 2'nin oynanışını ve karakterlerin ayrıntılı grafiğine hayran olsam da, ghost of thushima bence bu seneki exler içinde en iyisi. Favori zırhlarım ghost, gosoki ve sakai. Ayrıca Hotun han acaip gaddar ve karizma...

BSC Misafiri

28.7.2020 06:39:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: big Left last of us dan on kat daha iyi oyun ikisi arasında kaldıysanız kesinlikle tercih edilmeli pişman olmayacaksınız
Last of us tan önce oynamak daha mantıklı çünkü last of us oynadıktan sonra başka oyunlar aaa değil de aa gibi geliyor. Animasyonlar falan çok göze çarpıyor. Yani senin dediğin çok çok mantıksız.

big Left

28.7.2020 01:28:55

0
last of us dan on kat daha iyi oyun ikisi arasında kaldıysanız kesinlikle tercih edilmeli pişman olmayacaksınız

Firoles

27.7.2020 20:54:16

0
En önemli şey etrafınız kalabalık olsa bile önce sürekli L1’e basılı tutup korumada olmanız gerekiyor ve tüm duruşlarınızın açık olması gerekiyor. Kılıçlı, kalkanlı, mızraklı ve iri düşmanlara karşı duruşlar yani. Bunları savaş ortasında ani değiştirmelerde (L2+ÜÇGEN, L2+KARE, L2+ÇARPI ve L2+DAİRE) usta olmanız gerekiyor. Bir diğer şey ise düşmanların saldırıları normal ise yani saldırı esnasında pusatlarında mavi ya da kırmızı parlama olmuyorsa DAİRE tuşu ile kaçabilir ya da tam size hamle yaptıklarında L1’e basabilirsiniz hızlı bir şekilde. Ama pusatlarında mavi parlama oluyorsa DAİRE tuşu ile kaçabilir ya da geliştirme yaparak L1 ile mavi parlamalı saldırılara karşı koyabilirsiniz. Eğer pusatlarında kırmızı parlama oluyorsa işte bu noktada baş parmağınız sürekli DAİRE tuşunun üzerinde olmalı. Saldırı esnasında kaçıp ardından ÜÇGEN ile o kişinin pusat şekline göre özel-ağır saldırı yapabilir ve sersemleyince KARE ile seri saldırı yapabilirsiniz. Kırmızı parlamalı saldırılara ne yazık ki L1 tuşu işlemiyor. Ha birde tavsiyem savaş esnasında önce okçu düşmanları halletmek ya da aşırı hareketli oynamak. Bu kadarcık. :)

Firoles

27.7.2020 20:09:58

0
Gayet başarılı bir oyun. Kensei ve Ghost zırhı favorim birde Tomoe. <3
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız