Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Conan Unconquered 30 Mayıs'ta PC için Çıkacak

 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Petroglyph gerçek zamanlı hayatta kalma strateji oyunu Conan Unconquered'ın 30 Mayıs'ta PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun Steam'de ön siparişe açıldı. Standart sürüm 99,99 TL ve Deluxe sürüm 129,00 TL. Ayrıca Türkçe altyazı desteği bulunacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Petroglyph'teki Star Wars: Empire at War ve Command & Conquer müdavimleri, Barbar Conan'ın dünyasında geçen ilk strateji oyununu sunar.
 
Conan Unconquered, kaleni inşa edip yenilmez bir ordu toplayarak Hyboria'nın vahşi sürülerinin saldırılarına direnmen gereken, Barbar Conan'ın acımasız dünyasında geçen gerçek zamanlı bir hayatta kalma strateji oyunudur. Gitgide zorlaşan düşmanlar dalga dalga kapına dayanırken mutlak yıkımdan kurtulmak için kaynaklarını yönetmen, savunmalarını geliştirmek için yeni teknolojiler araştırman ve devamlı büyüyen orduna asker toplaman gerekecek.
 
Oyunu tamamen tek oyunculu olarak oynamayı seçebilirsin ama Conan Unconquered'un ayrıca iki oyuncunun yardımlaşarak oynadığı bütünüyle eşsiz, paylaşımlı çok oyunculu tecrübesiyle de keyfi çıkarılabilir. Oyuncular ikisinin de ortak amaçlarına ulaşmak için özgürce yeni binalar yapıp ordularını toplayabildikleri bir üssü paylaşır.
 
Düşman sürüleri sana saldırmayı sürdürürken istilaya ne kadar dayanabileceğin tamamen senin kaleni yapma ve orduna önderlik etme becerine bağlıdır. Oyunun oynanışı gerçek zamanlıdır ama dilediğin zaman duraklatarak emirler verebilir ve yeni binaların inşasını başlatabilirsin. Oyuncuların kalelerinden yükselen alevlerden ölüm ve hastalık yayan ceset yığınlarına kadar her şeyle baş etmek zorunda olduğu savaşlar kanlı ve vahşi olacak.
 
Vahşi sürü kapına dayandı. Yenilecek misin yoksa ayakta mı kalacaksın?
 
SÜRÜYE KARŞI KOY
Basit piyadelerden tecrübeli seçkinlere ve güçlü kuşatma silahlarına kadar gittikçe zorlaşan düşman dalgalarına karşı ardı ardına savaş kaleni yok etmelerine izin verme. Dev yılanlar ve akrepler, mızraklı askerler, ölü büyücüleri ve uçan iblisler muazzam kalabalıklarla gelip yuvanı yerle bir etmeye çalışacak.

FETHEDİLMEZ BİR KALE İNŞA ET
Genişleyen kalene kaynak sağlamak için yiyecek, altın, odun ve demir gibi kaynakları yönet. Hanelerden tapınak ve askeri kışlalara kadar birbirinden farklı pek çok bina yap. Kalenin etrafında savunma duvarları inşa et ve duvarlarını yağ kazanları gibi tuzaklarla donatarak saldırganları uzak tut.

İKİ OYUNCUYLA YARDIMLAŞMALI ÇOK OYUNCU
Beraber çevrimiçi oynayarak paylaştığınız bir kale inşa ederken düşman sürülerini püskürtün. Her iki oyuncu da özgürce bina inşa edebilir ve geliştirme, duvar gibi araştırmalar yapabilirken binaların tamamen paylaşılması, eşsiz ve yardımlaşmalı bir çok oyunculu tecrübe sağlar.

EFSANEVİ KAHRAMANLARIN KİLİDİNİ AÇ
Kahramanlar, muharebelerin sonuçlarını muazzam oranda etkileyebilen, inanılmaz güçlü birimlerdir. Bizzat Conan'ın da dahil olduğu bu kahramanların özel kabiliyetleri vardır ve onları, dünyayı keşfettikçe bulduğun eşsiz eserlerle kuşatabilirsin.

YENİLMEZ BİR ORDU TOPLA
Yalnızca birkaç piyadeyle başlasan da çok geçmeden ağır süvarilerden, büyücülerden ve daha fazlasından oluşan, emrine amade bir ordu toplayacaksın. Birlikleri eğitip onların karınlarını tok, ceplerini dolu tutarak gelişip gerçekten yenilmez olmalarına şahit ol.

HASTALIKTAN, YANGINDAN VE ÖLÜMDEN SAĞ ÇIK
Barbar Conan'ın dünyası kan, muharebe ve vahşetle doludur. Senin ve düşmanların askerleri savaş alanında öldükçe bedenlerinin çürüyerek savaşın gidişatını çabucak değiştirebilecek hastalıklar yayacak. Elbette bir ölü büyücüsü bunları avantaja çevirmeyi başarabilir.

ÇEVREYİ KEŞFET
Rastgele üretilen haritalar sınırsız tekrar oynanabilirliğe olanak sağlarken her bir harita oyunculara kalelerinden ötesini keşfetmek için sınırsız olanaklar barındırır. Muazzam hazineler saklayan harabeleri keşfet ama dikkatli ol: buralarda çoğunlukla ganimetini almak için yenmen gereken dev korumalarca korunur.

TANRILARI ÇAĞIR
Bir tapınak inşa ederek kaleni Mitra'ya ada. Onların, savaş alanında yükselerek düşmanlarını ayaklarının altında ezen devasa suretlerini çağır.

 
Daha önce yayınlanan oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Conan Unconquered gerçek zamanlı strateji Funcom Petroglyph
Psikolojik Korku Oyunu Dollhouse 24 Mayıs'ta PS4 ve PC için Çıkacak Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir 2019'un Dördüncü Çeyreğinde Çıkacak

BSC Misafiri

29.3.2019 07:49:36

0
Standart sürüm biraz pahalı gibi ama türkçe olması bir + incelemeleri iyi olursa çok güzel olur. belki red alert için de gelir türkçe altyazı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conan Unconquered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız