Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir 2019'un Dördüncü Çeyreğinde Çıkacak

 
Yayıncı Microids ve geliştirici OSome Studio, Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir'in 2019'un dördüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

İki ünlü Galyalımız her zamankinden daha zinde bir şekilde geri döndü ve Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir'de dikkatinizi çekmeye hazırlar. Menüde ne var? Yaban domuzları, bolca kahkaha ve bolca tokat. Serideki önceki oyuna sadık kalan Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir sinematografik referanslar içerecek. İlk defa, oyuncular bu fantastik macerayı tek başına ya da Asterix ile Obelix'ten birini seçerek co-op olarak keşfetme şansına sahip olacaklar.

Ana hikaye: Asterix, Obelix ve Dogmatix gizemli kristal taş anıtını bir araya getirmelidir. Asterix, Obelix ve Dogmatix'in korkunç bir tehdidi durdurmak için Roma İmparatorluğu'nun dört bir köşesine girmeleri gerekecek.

 
Not: Yukarıdaki görsel Asterix & Obelix XXL 2'den alınmıştır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Conan Unconquered 30 Mayıs'ta PC için Çıkacak Torchlight II Bu Sonbaharda Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

31.3.2019 10:57:57

0
Diablo 3 faciasından sonra sevindim bu habere.

mehmetalpertr

30.3.2019 00:56:19

+1
Torchlight 1 ve 2'yi bitimiştim. Çok güzel oyunlar. En azından şöyle söyleyeyim. Her haliyle Diablo 3'ten çok iyi oyunlar.

BSC Misafiri

29.3.2019 15:30:09

0
Çok zevkli oyundur tavsiye ederim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız