Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GamesIndustry.biz: Level-5, Kuzey Amerika'daki Operasyonlarını Sonlandırıyor

 
Ni no Kuni ve Yo-kai Watch geliştiricisi Level-5'ın Kuzey Amerika'daki genel merkezi Level-5 International America kapanma noktasına gelmiş gibi görünüyor.
 
GamesIndustry.biz'in kaynaklarına göre Level-5 International America ve ofisi Level-5 Abby, 2019'un ortası itibarıyla operasyonlarını giderek yavaşlattı ve o zamandan bu yana ekibin büyük bir kısmı işten çıkarıldı. Çıkarılan çalışanlara net bir sebep söylenmemiş fakat Kuzey Amerika operasyonlarının kapatılacağının sinyali net bir biçimde verilmiş ve birkaç ay daha gerekli işlemlerin yürütmesi için geriye sadece kemik kadro bırakılmış.
 
Bu durum Level-5'ın gelecekteki oyunlarının Batıya gelmemesine yol açabilir. GamesIndustry.biz'in bir kaynağı "Şu anda Japonya dışında daha fazla Level-5 oyunu yayınlamak için somut bir plan yok." diye belirtti.
 
Yo-kai Watch 4'un Batıya geleceği 2019 duyurulmuştu. Ardından başka bir haber paylaşılmadı. Yeni Inazuma Eleven oyununun da Batıya geleceği yine 2019'da duyurulmuştu. Oyun birkaç erteleme aldı, Japonya'da isim değişikliğine gitti ve Batı çıkışı hakkında o zamandan bu yana bir bilgi paylaşılmadı. Level-5'ın Batıya gelen son oyunu Şubat 2020'de Switch için çıkan Snack World: The Dungeon Crawl – Gold.
 
Level-5 tarafından henüz resmi bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz jrpg
Zula’nın “Sınırsız Eğlence Sezonu” Oyun Keyfini Zirveye Taşıyacak Watch Dogs: Legion PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız