Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula’nın “Sınırsız Eğlence Sezonu” Oyun Keyfini Zirveye Taşıyacak

 
Türkiye’de ve dünyada 30 milyon oyuncusu bulunan sevilen oyun Zula,  “Sınırsız Eğlence Sezonu” adı verilen yeni sezonunu 12 Ekim’de başlatıyor.

Yeni sezon güncellemesi ile Zula’ya oyun severleri memnun edecek pek çok sürpriz özellik ekleniyor. Sınırsız Eğlence Sezonu’nda,  “Sesli chat”, “Galaktik Serisi”, “AKS İkinci Şans Bileti”, “Renk Kapmaca Modu” gibi özellikler, oyun keyfini ve eğlencenin dozunu daha da arttıracak.
 
Rekabet Moduna “ Sesli Chat” özelliği geliyor

Bu sezonun  önemli yeniliklerinden biri, Zula severlerin merakla beklediği en önemli geliştirmelerden biri olan  “Sesli Chat” özelliği olacak. Bu güncellemede yayına alınacak sesli chat ile artık oyuncular Rekabet modunda takım arkadaşlarıyla konuşarak iletişim kurabilecek.
 
“Sınırsız Eğlence Sezonu Zula Pass” ile ödüller daha hızlı toplanacak

Yeni sezonun Zula Pass'i, bu sezon 2 kat hızlandırılmış ve yüzde 50 daha ekonomik olacak.

Hesaplı olan ve daha hızlı bitirilen Zula Pass ile ödüller çok daha hızlı toplanabilecek. Ayrıca yüzbinlerce Zula Altını değerinde içerik sunulacak.
 
“ İkinci Şans Bileti” ile ödül kazanmaya kaldığınız yerden devam!

Oyuncuların Zula’da en sevdiği özelliklerden  biri olan Aşamalı Kasa Sistemi (AKS) de bu sezon  yenilendi. Yapılan geliştirme ile AKS artık oyunculara ikinci bir şans verecek. Oyuncular çeşitli kasalardan kazanabilecekleri “İkinci Şans Bileti” sayesinde, kaybettikleri aşamada bu bileti kullanarak kaldıkları yerden ödül kazanmaya devam edecekler.
 
Eğlence modları, Galaktik Serisi ve Onaylı Hesap Sistemi 
 
“Sınırsız Eğlence Sezonu”nun diğer yenilikleri de  eğlence modları, “Galaktik Serisi” ve  onaylı hesap sisteminin getirilmesi olacak.

Güncelleme ile birlikte oyuna iki Eğlence Modu da ekleniyor.  Bu modlardan, şansın, hızın ve stratejinin bir arada olduğu “Renk Kapmaca Modu”nda, oyuncular renk çarkında belirlenen renk alanına doğru ilerlemeye çalışırken rakiplerini yavaşlatarak onların yer kapmasını engelleyebilecekler ve böylece sona kalarak galibiyete ulaşmaya çalışacaklar. Güncellemenin ikinci Eğlence Modu ise “Az Mermili Maç Modu” olacak. “Herkes Tek” modunda oynanacak ve sınırlı sayıda mermi ile yapılacak bu mücadelede, en çok skor alan oyuncu oyunun galibi olacak.

Yeni sezonda, oyuna yeni silah deseni serisi olan “Galaktik Serisi” de  eklenecek ve animasyonlu tasarımlarıyla oyunda yerini alacak.

Bu güncelleme ile Zula’ya onaylı hesap sistemi de getiriliyor. Oyuncular, “Onaylı Hesap” sahibi olmak için telefon ve mail adresini onaylayacak. Bu oyuncular, daha sonra doğrudan onaylı hesaba sahip diğer oyuncularla eşleşebilecek. Onaylı hesaplara, zaman içinde farklı ayrıcalıklar da tanınırken, onaylı hesaplar arası turnuvalar yapılacak ve çeşitli ödüller verilecek.

Yeni güncellemeyle birlikte seviye sınırı 99’a çıkarılırken, 50-99 seviye arası deneyimli oyuncuların girebildiği Pro 2 sunucusu ve yeni klan sunucusu Klan 5 oyuna eklendi. Ayrıca bu sezona özel Rekabet Modu binlerce Zula Parası kazandıracak.
 
Yeni modlarıyla çok daha heyecanı yüksek bir oyun deneyimi sunan Zula’nın yeni sezonu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için güncelleme notları, https://bit.ly/34HhNmQ linkinde yer alıyor. Zula https://zulaoyun.com/ adresinden ücretsiz indirilebiliyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Xuan-Yuan Sword VII - İlk Bakış GamesIndustry.biz: Level-5, Kuzey Amerika'daki Operasyonlarını Sonlandırıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız