Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones Temalı Yeni Mobil Oyun Geliyor

 
 
Mobil oyun sektöründe iyi işler başaran ve şu anda da yeni projelerle karşımıza çıkmaya hazırlanan Zynga, yepyeni bir oyunu duyurdu. Mobil cihazlar için geçerli olacak Game of Thrones temalı klasik bir yapım gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre bu yapım 25 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek ve eşleştirmeye dayalı olacak.
 
Game of Thrones: Legends üçlü eşleştirme sistemini sunacak
 
 
 
Hem iOS hem de Android cihazlar için geçerli olacak Game of Thrones: Legends adlı oyun daha önce bildiğiniz ve gördüğünüz üzere renkleri eşleştirebileceğiniz bir yapıya sahip olacak. Aynı zamanda Game of Thrones evreninden aşina olduğunuz karakterleri burada görebileceksiniz. Yayınlanan ilk fragmanla beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebilecek ve beklentinizi buna göre ayarlayabileceksiniz.
 
Zynga tarafından açıklanan detaylara göre Game of Thrones: Legends oyuncuları stratejik hamleler yapmaya zorlayacak ve aynı zamanda keyifli bir yapıyla beraber gelecek. Üç rengi eşleştirebildiğiniz bulmaca deneyimini sunmayı hedefleyen bu yapım mobil tarafta nasıl bir başarı yakalayacak hep birlikte göreceğiz.
 
Son olarak oyunun ön kayıtları şu anda açık durumda. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Dragon Age: The Veilguard Nasıl Bir Deneyim Sunacak? İşte Oynanış Videosu Resident Evil Village Satışları Güncellendi: 10 Milyona Ulaştı

BSC Misafiri

12.6.2024 15:21:34

0
adam akıllı oyun çıkmaz birbirinin aynısı rezalet işler çıkarıyorlar hiç mi hogwarts legacy başarısını örnek alamıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız