Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Futbolist Katıldığı Turnuvaları Başarıyla Tamamlandı!

 
     Futbolist takım oyuncuları Saksham "Saksham" Rattan ve Agit "AgitPower" Katılmış, katılmış oldukları FIFA turnuvalarını şampiyon olarak tamamlandı.
 
     Online olarak düzenlenen elemeleri geçip, Fas Esports Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Saksham "Saksham" Rattan, Malezya'nın Shah Alam Stadyumu'nda düzenlenen turnuvayı birinci olarak tamamladı ve uluslararası düzeyde kupa kazanan ikinci Hintli oyuncu oldu. Montreal Impact Espor tarafından Kanada'da düzenlenen FIFA turnuvasına katılan Agit "AgitPower" Katılmış turnuvada tüm rakiplerini yenerek kupayı ve 2500 dolar para ödülünü kazandı. Böylelikle Futbolist, FIFA elektronik spor başarılarına iki yeni kupayı daha ekledi.
 
     2018 senesinde FIFA’da Türkiye Şampiyonluğunun yanında Balkan Şampiyonu da olan, dünya play-offlarına Türkiye’den ilk kez katılmaya hak kazanan Futbolist, 2019 senesinde A1 Gaming League şampiyonluğuna ek olarak FIFA eClub World Cup turnuvasında da Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak dünya üçüncüsü oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
Star Wars: The Rise Of Skywalker Teorileri! Sizin de Teorilerinizi Bekliyoruz! Mario Kart Tour 25 Eylül'de iOS ve Android Cihazlar için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız