Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Türkiye FUT Champions Cup Şampiyonu Göztepe Gaming!

 
     ESL Türkiye tarafından düzenlenen FIFA 2019 FUT Champions Cup turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Göztepe Gaming oyuncusu Serhan Yeniaras oldu. Büyük final Serhan “SYHD-3” Yeniaras ve Futbolist takımının oyuncusu  Ismail Can "isopowerr" Yerinde arasında gerçekleşti. Finalin sonucunda SYHD-3, isopowerr'ı 2-1 yendi ve ESL Türkiye FUT Champions Cup şampiyonu oldu. 
 


  
    PlayStation üzerinden gerçekleştirilen ESL Türkiye Fut Champions Cup turnuvasına 253 oyuncu kayıt yaptırdı. 253 oyuncu arasından son 4 kalmayı başaran oyuncular SYHD-3, isopowerr, Thanatos641 ve technoboy98 oldu. Yarı final eşleşmelerinde galibiyet elde eden oyuncular isopowerr ve technoboy89 oldu. Kaybeden ve kazananlar oyuncular yeniden eşleşerek tekrar mücadele ettiler. Kazanan grubunda; isopowerr rakibi technoboy89'u yendi ve finale yükseldi. Kaybeden grubunda; SYHD-3, Thanatos641'u yendi ve isopowerr ile eşleşti. Büyük final karşılaşmasında ise SYHD-3, isopowerr'ı 2-1 yenmeyi başardı ve turnuvanın şampiyonu oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
CS_Summit 4 Turnuvasının Şampiyonu Vitality Oldu! Quake II RTX 6 Haziran'da Windows ve Linux için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız