Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslike Rol Yapma Oyunu Flintlock: The Siege of Dawn Ertelendi

 
 
Yayıncılığını Kepler Interactive'in geliştiriciliğini A44 Games'in üstlendiği soulslike aksiyon rol yapma oyunu Flintlock: The Siege of Dawn, daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024 yılına ertelendi. Atmosferiyle dikkat çeken oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games üzerinden) için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil olacak.
 
Ekip erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Soulslike aksiyon rol yapma oyunu Flintlock: The Siege of Dawn'ın ertelenmesiyle beraber ekiple çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları aktardı" Hayranlarımızı Flintlock: The Siege of Dawn'ın gelişimi hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Flintlock oyununu en iyi şekilde sizlere sunmak ve en iyi deneyimi aktarmak için 2024 yılına ertelemek durumunda kaldık. Oyun içerisinde heyecan verici dövüşler, ödül odaklı keşifler ve gerçek bir keşif duygusu yer alacak. Bu ayrıntılarla beraber benzersiz ve son derece detaylı bir açık dünya oluşturmak için çok çalışıyoruz.
 
Flintlock'un özel bir deneyim olması tüm ekibimiz için çok önemli bir husus. Bunun etkileyici ve unutulmaz bir proje olmasını istiyoruz. Size gösterecek pek çok heyecan verici şeyimiz var ve yakında sizlere sunacağız."
 
Flintlock: The Siege of Daw aksiyon ve rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran açık dünya soulslike bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RYO PC Flintlock: The Siege of Dawn
Steam'de Kaçırılmayacak Fırsat! Batman Arkham Serisi Sadece 15 TL! Yakuza Efsanesi Geri Dönüyor: İşte Yeni Oyunun Dövüş Sistemi, Detayları ve Daha Fazlası

Mugetsu2091

18.6.2023 01:08:18

0
Valla game pass ilk günden Stalker dedik adamlar savaşta. ARK dedik ertelendi. Replaced dedik ertelendi. Şimdi de bu ertelendi. Bahtsızlığın böylesi. Hem bizim için hem de Xbox için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flintlock: The Siege of Dawn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız