Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'ün Yeni Güncellemesi Yayınlandı

 
Square Enix, Final Fantasy XIV için versiyon 5.3 Reflections in Crystal güncellemesini yayınladı. İndirme boyutu yaklaşık olarak 3 GB.
 
Güncelleme yeni ana senaryo görevleri, NieR temalı raid YoRHa: Dark Apocalypse, yeni yan hikaye görevleri, yeni Dwarf görevleri ve yeni zindan The Heroes' Gauntlet'i getiriyor.

Yeni başlayan oyunculara daha akıcı bir deneyim sunabilmek adına A Realm Reborn yenilendi. Bazı görevler yeniden hazırlandı, bazıları ise kaldırıldı. Binek hayvanlar da artık Realm Reborn alanlarında uçabilir.
 
Bunların yanı sıra ücretsiz deneme sürümü genişletildi. Artık ana oyun A Realm Reborn'un yanı sıra ilk genişleme paketi Heavensward'u da kapsıyor. Heavensward'un tüm görevleri, Dark Knight, Machinist ve Astrologian sınıfları ve Au Ra ırkı ile Xaela ve Raen klanları ücretsiz deneme sürümü oyuncuları için mevcut ve seviye sınırı da 35'ten 60'a yükseltildi.
 
Güncelleme notlarının tamamı için: na.finalfantasyxiv.com

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Final Fantasy XIV PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 20 milyondan fazla kayıtlı oyuncu sayısına sahip.

Final Fantasy XIV yama 5.3 - Reflections in Crystal fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV Heavensward Ek Paket PC PS4 PS3 MMO-RPG Square Enix
Star Wars/Cassian Andor Dizisinin 2. Başrolü Belli Oldu Fargo 4. Sezonun Yayın Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: Heavensward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız