Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV PS5 Açık Betası 13 Nisan'da Başlıyor

 
Square Enix, MMORPG oyunu Final Fantasy XIV PlayStation 5 versiyonu açık betasının 13 Nisan'da başlayacağını duyurdu.
 
Açık betaya katılmak için PlayStation 4 kutulu sürüm kullanıcıları, PlayStation 5 üzerinden oyunun mağaza sayfasına giderek […] tuşuna basıp “Final Fantasy XIV PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” seçeneğinden indirebilecek. PlayStation 4 dijital sürüm kullanıcıları, PlayStation 5 üzerinden oyun kütüphanesi menüsüne giderek “PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” ikonunu seçtikten sonra oyunun mağaza sayfasından […] > “Final Fantasy XIV PS5 Upgrade Edition (Beta Version)” yoluyla indirmeyi başlatabilecek. Final Fantasy XIV'e yeni olan PlayStation 5 kullanıcıları ise oyunun mağaza sayfasında […] tuşuna basıp “Final Fantasy XIV Free Trial” versiyonunu indirebilecek.
 
Açık beta bittikten hemen sonra resmi servis başlayacak.
 
PlayStation 5 versiyonu gerçek 4K çözünürlük, büyük ölçüde artırılmış kare hızı, 3D ses, dokunsal geribildirim ve süper hızlı yükleme süreleri sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XIV Heavensward Ek Paket PC PS4 PS3 MMO-RPG Square Enix
Demon's Souls Remake Yönetmeni Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrıldı Dying Light 2 Yeni Nesil Konsollarda Ray Tracing, 4K ve 60 FPS Modlarına Sahip Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: Heavensward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız