Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars/Cassian Andor Dizisinin 2. Başrolü Belli Oldu

 
Disney'in Disney+'ı erişime açmasıyla birlikte genişleyen Star Wars evreninin az konuşulan yeni üyesi Cassian Andor dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu eklendi. 
 
Bu açıklamaya kadar dizinin tek başrolü vardı o da Diego Luna'ydı ki kendisi zaten dizinin odaklanacağı karakter Cassian Andor'u canlandırıyor, aynı Rogue One filminde olduğu gibi.
 
Bugün ise 6 Underground, True Detective ve Pacific Rim filmleri ile tanınan Adria Arjona dizinin kadrosuna eklendi. Hatta kendisi dizinin ikinci başrolü olarak eklendi, yani oldukça önemli bir role sahip olacak, ancak karakterinin kim olduğu şu an için gizleniyor.
 
Dizinin ne zaman yayınlanacağı ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yayınlandığında Disney+'a özel olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård ve Alan Tudyk gibi oyuncular da bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney rogue one Cassian Andor dizi yeni başrol konusu oyuncular
Tron 3'ün Yönetmeni, Yapımcısı ve Senaristi Belli Oldu Final Fantasy XIV'ün Yeni Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız