Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 16 Demosu Sunuldu! 2 Saatten Fazla Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI demosu yayınlandı. Oyunun demosu bugün TSİ 11:00 itibarıyla kullanıcılara sunuldu. Bu demo sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
 
İki saatten fazla bir oyun deneyimi sunuyor
 
 
 
Final Fantasy XVI için yayınlanan demo oyunculara yeni bir Final Fantasy deneyimini aktarıyor. Demo sürümü oyunculara iki saatin üzerinde bir oynanış içeriğini aktarıyor ve açılış kısmını bu sayede oynayabiliyorsunuz. Giriş kısmında çeşitli tehditler karşımıza çıkıyor, buradaki düşmanları temizleyebiliyor akabinde Clive'in yeteneklerini kullanabiliyorsunuz. Ek olarak demo sürümündeki ilerleme kaydedilmiyor. 
 
Öte yandan Square Enix, Final Fantasy XVI'nın geliştirilmesinde hem Platinum Games'in hem de Osaka'daki Kingdom Hearts geliştirme ekibinin desteğinin olduğunu açıkladı. Final Fantasy XVI'ya katkıda bulunan Platinum Games ekibi, NieR: Automata'nın tasarımcısı Takahisa Taura tarafından yönetildi. Kingdom Hearts ekibi ise oyunun savaş sistemine katkıda bulundu. 
 
Final Fantasy XVI, 22 Haziran'da PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy 16 demo sürümü
Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Oyun Gündemi 2si1: Oyunlar Zamlanmaya Devam Ediyor! Ön Sipariş Verenler Avantajlı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız