Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Larian Studios, Baldur's Gate III için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayınladı. Bu içeriklerle beraber Unutulmuş Diyarlar şehri Baldur's Gate'e ilk bakış atıldı ve yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Baldur’s Gate 3 şu anda erken erişim sürümünde bulunuyor
 
 
 
Ekip tabanlı oyunda partimizi topluyor, dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç kavramlarını deneyimleyebiliyor ve Unutulmuş Diyarlar'a geri dönüyoruz. Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden bizlere sunulmayı bekleyen yeni nesil rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 hayranları memnun ediyor.
 
Baldur's Gate içerisinde, sokaklar, tapınaklar, canlı kalabalıklar, meyhaneler ve daha fazlası yer alıyor. Oyun için yayınlanan yeni fragman ve ekran görüntüleri de oyunun atmosferini, yapısını ve içeriğini bizlere aktarıyor. 
 
Oyun elbette karşımıza 2020 yılında geldi ve şu anda hala erken erişim sürümü olarak bulunuyor. Steam'de çok olumlu kullanıcılara sahip olan oyunun yeni ekran görüntülerini ve fragmanını aşağıdan görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
Yeni yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Xbox, BioShock'u Anımsatan Yeni Rol Yapma Oyunu Clockwork Revolution'ı Duyurdu! Final Fantasy 16 Demosu Sunuldu! 2 Saatten Fazla Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız