Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden yeni bir FPS oyunu geliyor!

 
 
Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden oluşan bir ekip olan Pathless Productions, Unreal Engine 5 destekli yeni nişancı aksiyon oyunu Sentinel'i duyurdu. Şu an çok erken geliştirme aşamasında olan proje geliştirici ekibin belirttiğine göre insanlıktan geriye kalanları kurtarabileceğimiz co-op destekli bir yapıyı bizlere sunacak.
 
Oyunun tanıtım fragmanı yayınlandı
 
 
 
Pathless Productions ekibi tarafından biz oyunculara sunulacak ve şu anda geliştirme aşamasında bulunan Sentinel için tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanı oyun içi görüntüleri bizlere aktarıyor ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber çevreyi gösteriyor. UE5 oyun motoruyla beraber geliştirilen oyunun fragmanında ek olarak farklı düşman tiplemeleri, alan hasarlı bombalar, düşman animasyonları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Pathless Productions ekibi henüz yeni oyun için herhangi bir platform açıklamamış olsa da oyunun PC platformuna geleceğini söyleyebiliriz. Oyunun öte yandan yayıncısı bulunmuyor. Bu süreçte geliştirici ekip bir yandan oyunu geliştirecek diğer yandan ise yayıncı bulma arayışına girecek.
 
Sentinel oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Sentinel
Bilim kurgu temalı çevrimiçi hayatta kalma oyunu geliyor: DUBIUM Ubisoft'un yeni Star Wars temalı açık dünya oyunu 2024'te gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

24.5.2023 19:09:33

0

ezicioyuncu

23.5.2023 21:07:37

0
s.kko oyunlara yatırılan paralara yazık

BSC Misafiri

23.5.2023 20:42:40

0
Bir Çöp Daha

Ömer Hayyam12

23.5.2023 20:31:09

0
kötü gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız