Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un yeni Star Wars temalı açık dünya oyunu 2024'te gelebilir

 
 
Kotaku'dan gelen yeni bir rapor, Ubisoft'un Project Helix kod adlı açık dünya Star Wars oyununun 2024'ün başlarında piyasaya sürülebileceğini öne sürüyor. Rapor, oyunun şu anda bu mali yıl içerisinde (Nisan 2023 - Mart 2024) piyasaya sürülmesinin planlandığını ve Ubisoft'un son kazanç çağrısında bahsettiği "başka bir büyük oyun" olduğunu belirtiyor.
 
Rapora göre yakında oyunun tanıtımını görebiliriz
 
 
 
Kotaku tarafından yayınlanan rapora göre oyun beklenilenden erken karşımıza çıkacak. Bu kapsamda diğer kaynaklar bu çıkış aralığının çok iddialı olduğuna ve oyunun muhtemelen gelecek yıla (Nisan 2024'ten Mart 2025'e kadar) sarkacağını öne sürüyor. Eğer rapor bir şekilde doğruysa bu yılki Ubisoft Forward etkinliğinde bu oyun hakkında bir şeyler görmeyi bekleyebiliriz.
 
Diğer taraftan Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Ubisoft, Skull and Bones oyununda yaptığı hatayı yapmak istemiyor, bu doğrultuda oyunun duyurusunu doğru zamanda yapmak istiyor. Bildiğimiz üzere Skull and Bones geldiğimiz noktada henüz çıkış tarihi olmayan ve sayısız ertelemeye maruz kalan talihsiz bir proje.
 
Öte yandan Ubisoft geçtiğimiz günlerde önemli serileri arasında yer alan Assassin's Creed için yeni bir hamle yapacağını açıkladı. Bu hamleyle beraber seri üzerinde çalışan geliştiricilerin sayısını arttırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda yeni Assassin's Creed oyunlarına daha fazla önem verilmesi planlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden yeni bir FPS oyunu geliyor! Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake PlayStation'a özel olmayacak

arnavut_efe

24.5.2023 09:34:38

0
ea games in star wars oyununa göre oynanışının daha güzel olacağını düşünüyorum, ea games in hantal mekanikleri çok gözüme batıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız