Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta oyunculara iş birliği odaklı parti oyunu Moving Out tamamen bedava sunuluyor. Oyunu 31 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta Witch It ve Ghostwire: Tokyo oyunları ücretsiz dağıtılacak. 
 
Moving Out
 
 
 
Moving Out,"kanepeden eşli oynama" kavramına yeni bir anlam getiren absürt fizik tabanlı bir taşıma simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Eşya sektöründe heyecan verici bir kariyere adım atabileceğiniz yapımda sertifikasını yeni almış bir Eşya Düzenleme ve Taşıma Teknisyeni olarak kalabalık Packmore kasabası boyunca taşıma işlerini üstleniyorsunuz. Smooth Moves en büyük taşıma şirketi olmayabilir ama bu azimli ekip için hiçbir görev aşırı tehlikeli veya tuhaf değil. Şirketini göklere çıkar, renkli özelleştirilebilir karakterleri işe al ve kasabanı eşya tehlikesinden kurtar.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız