Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts'ta İki Önemli Değişiklik


    Sektörün önemli firmalarından Electronic Arts'ın yeni CEO'su Andrew Wilson, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlamıştı. Firmanın yeni CEO'su, şirket üzerindeki değişikliklere fazla geç olmadan başladı.
 
    Electronic Arts'ın iki tecrübeli ismi Patrick Soderlund ile Frank Gibeau, bu değişikliklerden nasiplendi. Hali hazırda EA Games'in başında yer alan Patrick Soderlund, bu değişiklikle birlikte EA Sports'tan sorumlu isim haline geldi. Yapılan değişiklikten sonra Soderlund, EA Games'deki görevine yine aynı şekilde devam edecek.
 
    John Riccitiello'nun istifasından sonra yeni CEO belirlenene kadar Electronic Arts'ın başında duran Frank Gibeau ise Electronic Arts'ın mobil bölümünün başkanı ilan edildi. Gibeau, daha önce EA Games'in patronluğunu da yapmıştı.
 
    Soderlund'un EA Sports'a etkisi ne olur bilemiyoruz fakat bu değişiklikten sonra EA Mobile'in oyunları güvenli ellerde olacağa benziyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
electronic arts andrew wilson patrick soderlund frank gibeau ea games ea sports ea mobile
Beyond: Two Souls Demosundan 30 Dk.lık Video GTA Online'ın Mikro Ödeme Fiyatları Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hamitkursun

25.9.2013 20:30:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cezeryerak Umarım bu yeni CEO ile BF3,BF4 BC3 gbi oyunlar steame gelir,ama kardan başka gözleri hiç bir şey görmediği için geleceğini sanmıyorum.
HL3, Portal 3, TF3 de Origine gelmeyecek o zaman Valve ne olacak ? Ticari şirket tabi kar güdecek adamlar bu işi hayrına mı yapıyor.

BSC Misafiri

25.9.2013 17:43:57

0
EA Sports'un başında iyi işler yapmıştı umarım Soderlund devamını getirir .

Aeschyli

25.9.2013 16:20:16

+2
Altın dışkı yine sizde uğraşmayın boşa

cezeryerak

25.9.2013 16:04:12

0
Umarım bu yeni CEO ile BF3,BF4 BC3 gbi oyunlar steame gelir,ama kardan başka gözleri hiç bir şey görmediği için geleceğini sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız