Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi!

 
        Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Çin'in Şanghay şehrinde mücadele ettiği VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvasında 3. Round karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcimiz FUT Esports rakibi Leviatán karşısında 2-1 galibiyet elde ederek adını Playoff etabına yazdırmayı başardı.
 
     Temsilcimiz FUT Esports, Çin temsilcisi Dragon Ranger karşısına çıktığı karşılaşmayı 2-0 galibiyetle tamamlamayı başardı ve 3. Round'a yükseldi. FUT Esports'un 3. Round rakibi Latin Amerika temsilcisi Leviatán oldu.
 
     Playoff etabına yükselen takımın belirleneceği FUT Esports ile Leviatán karşılaşması; Sunset, Lotus ve Bind haritasında gerçekleşti. Sunset haritası FUT Esports'un ezici üstünlüğüyle 13-1'lik skorla sonuçlandı. Lotus haritasında Leviatán ilk yarı 7-5 üstün gelen taraf oldu. İkinci yarı ise FUT Esports'un geri dönüşü adeta kıl payı kaçtı ve 13-11'lık skorla durumu 1-1'e getiren Leviatán oldu. Son harita olan Bind'e geçtiğimizde savunma tarafında yer alan Leviatán, başlangıçta oyuna üstünlüğünü koysa da ilk yarı 6-6 ikinci yarı ise 7-5, toplamda 13-11 FUT Esports zaferiyle sonuçlandı. Böylelikle FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff etabına yükselmeyi başardı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız