Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar

 
 
Square Enix yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez Dragon Quest 3'ün HD-2D yeniden yapım sürümünü tanıttı. İlk olarak Mayıs 2021 tarihinde şirket, Dragon Quest 3'ün HD-2D tarzında yeniden yapımı da dahil olmak üzere beş yeni Dragon Quest oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. Ancak o zamandan beri oyunlarla ilgili herhangi bir şey göremedik. Şimdi ise yeni detaylar bizlere sunuldu.
 
X platformunda yeni bir paylaşım yapıldı
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak Dragon Quest'in yıl dönümünü kutlamak için Square Enix sosyal medya platformu X’te yeni bir paylaşımda bulundu. Resmi Dragon Quest hesabında paylaşılan bir gönderide yeni tanıtım videosu ortaya çıktı ve daha fazla bilginin yakın zamanda bizlerle paylaşılacağı belirtildi.
 
Video içerisinde Dragon Quest 3 sembolünün yanı sıra “Legacy begins” ifadeleri yer alıyor. Gönderi içerisinde ayrıca "Erdrick efsanesi yaklaşıyor" cümleleri bulunuyor. Gönderide yer alan kısa video ayrıca oyunun PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch ve PC'ye geleceğini öne sürüyor.
 
Gelişmeler şimdilik bunlarla sınırlı. Yakın zamanda daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi!

BSC Misafiri

27.5.2024 21:21:29

0
Sadece 3 değildir bu, kesinlikle final fantasy 1-2-3-4-5-6 HD-2d çıkmıştı dragon quest de 1-2-3-4-5-6 HD-2d çıkacak anlamında, ama ben en çok dragon quest 7 bekliyorum 3ds e çıkan versiyonu remastered yaparak switch için çıkarsalar süper olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız