Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı

 
 
Aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunan Dark Souls Remastered için yepyeni bir mod yayınlandı. Bu mod, yeniden düzenlenmiş sürümün bir kez daha düzenlenmiş versiyonunu içeriyor: Dark Souls Re-Remastered adlı yeni sürüm daha iyi ışıklandırmaya, ortamlara ve atmosfere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Yeniden yapımın yeniden yapım sürümü 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'fromsoftserve' tarafından bizlere sunulan yeni mod yaklaşık olarak 8 aylık bir çalışmanın ardından tamamlandı. Geliştiricinin belirttiğine göre 1000 saatlik bir çalışma sürecinin ardından karşımıza çıkan yeni mod dinamik gölgeleri oyuna dahil ediyor. Yeni mod ile beraber çok daha doğru ışıklandırma ve gölgelendirme sistemi ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Bunun dışında mod, oyun içerisinde yer alan dokuları bir hayli yükseltiyor. Bu da hem ortamların hem de zırhların ve silahların daha net ve dikkat çekici bir şekilde karşımıza çıkmasını sağlıyor. Ayrıca daha iyi su yansımalarına ve uzak çizime kavuşuyoruz.
 
Tüm bu gelişmelerin haricinde mod ile beraber Undead Burg, Firelink Shrine ve diğer bölgelere daha fazla çim ekleniyor. Gölgeler artık daha yüksek çözünürlükte karşımıza çıkıyor ve alan derinliği efektlerinin de daha iyi bir şekilde yansıtıldığını söyleyebiliyoruz. Kısacası Dark Souls Remastered'ı tekrar oynamak isteyenler için gayet güzel bir mod diyebiliriz.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız