Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports WRC için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Electronic Arts, yarış oyunu EA Sports WRC için 10 dakikalık oynanış görüntülerini içeren yeni bir video yayınladı. Bu videoda ralli sürücüsü ve oyun tasarımcısı Jon Armstrong direksiyona geçiyor ve oyundaki üç pisti deneyimliyor.
 
Yeni bir yarış deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
EA Sports WRC, resmi WRC serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkıyor. EA, WRC lisansını NACON'dan satın almış bulunuyor. Dolayısıyla bu oyun EA bünyesindeki ilk WRC oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
EA Sports WRC'nin PC sürümünde kontrolcü, direksiyon ve pedal destekleri dışında özel donanımlar için kapsamlı destek bulunuyor. Üstelik geniş ekran monitörleri de destekliyor ve aynı zamanda VR desteğini de bünyesinde barındırıyor. VR desteği PC'ye özel olarak yer buluyor. 
 
Son olarak EA Sports WRC, çıkışıyla beraber DLSS ve FSR'yi destekleyecek. Codemasters ekibi tarafından geliştirilen EA Sports WRC, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, EA App) için 3 Kasım'da çıkış yapacak. Ülkemizde 849,99 TL'den şu anda satışta.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
RoboCop: Rogue City için PC Demosu Artık Mevcut VCT Game Changers EMEA 3. Aşaması Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

7.10.2023 13:00:52

0
Grafikleri kabul edebilirim ama bu araba fizikleri nedir bögle önü arkasi kayip dönüp duruyor hicmi üstüne düsmemisler.Cok yüzeysel basit bir oyun gibi duruyor.Bence bu oyunun bögle olmasinin sebebi bütcelerinin cok düsük olmasindan kaynaklaniyor.Isin icinde EA olunca normal gibi

BSC Misafiri

6.10.2023 14:06:37

0
dövmeyin ama oyunu hiç beğenmedim. o ne dandik yağmur efektidir öyle. dirt rally 2.0 çok daha iyiydi bence. hatta arcade olarakta dirt 5 çok daha iyiydi

BSC Misafiri

5.10.2023 21:18:41

0
İyiki Bu Video Geldi. Çok Ümitlenmiştim. Tamamen Dirt 6 Arcade Bişey Olmuşa Benziyor. Rayll 2.0 Simulasyonu yok. Yere tutunma Süspansiyon. Hiçbir Hareket. Esneme. Hem Kamera Hem aRaçta Göremiyorsunuz.. EA İşin İçine Girince Tabi. Dedikleri Gibi Yarış Ama Rally. Söylemlerindende Anlaşılalıydı.100 ila 150 arasında bir fark yok. Çıkışyla Beraber Bir Demo Oynanır. Denenir Ama. Şimdilik Görünen Köy Klavuz İstemez...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız