Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT Game Changers EMEA 3. Aşaması Başlıyor!

 
     EMEA'daki en iyi 16 takım São Paulo, Brezilya düzenlenecek Game Changers Championship'e katılabilmek için mücadele edecek! 
 
     3. Aşama 11 Eylül'de başlayacak ve 16 takım 8'erli iki grupta 3 haftaya yayılmış bir süreçte mücadele edecek. Karşılaşmalar toplam 7 günde oynanacak. Grup aşaması lig usulü ve BO3 formatında oynanacak. Her iki grubun en iyi dörder takımı playoff'lara çıkmaya hak kazanacak.
 
Grup aşaması karşılaşmaları şu tarihlerde gerçekleşecek:

1. Hafta: 11-13 Eylül
2. Hafta: 18-19 Eylül
3. Hafta: 25-26 Eylül 
 
     3-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek playoff'lar 6 gün sürecek ve mağluplar finali ile büyük final hariç çifte eleme usulü ve BO3 formatında gerçekleşecek. Bu finaller ise sırasıyla 7-8 Ekim tarihlerinde BO5 formatında oynanacak.

VCT Game Changers'ın 3. Aşaması'na katılım sağlayacak 16 takım:

G2 Gozen
FUT Esports
Acend Rising
Odd 1 OUT
BBL Queens
KPI Shine
TIGER Anonymo
Case Hydra
NAVI Celestials
Rebels Velvet
Karmine Corp GC
Guild
EXCEL 
Dsyre 
NASR Ignite
Team Falcons Vega 
 
     Bu turnuvadan 28 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında São Paulo, Brezilya'da düzenlenecek Game Changers Championship'e yalnızca iki takım çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
EA Sports WRC için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Red Dead Redemption'ın Yeni Güncellemesi PS5'e 60 FPS Seçeneğini Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız