Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Z: Kakarot'a Kart Oyunu Modu Geliyor

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, aksiyon rol yapma oyunu Dragon Ball Z: Kakarot'a kart oyunu modu getirecek Dragon Ball Card Warriors ücretsiz içerik güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.

Oyuncular destelerini kurarak dünyanın dört bir yanındaki rakiplerine karşı hızlı tempolu ve stratejik kart savaşlarında mücadele edecek.
 
Oyuncular 25 karttan oluşan ana deste ve 5 SP karttan oluşan SP deste ile oyuna başlayacak. En temel kartlardan olan karakter kartları, rakibin karakter kartlarına ve liderine saldırma özelliğine sahip. Event kartları ise savaş alanında çeşitli efektler gerçekleştirmek için. Karakter kartlarının aksine Event kartları kullanıldıktan sonra masadan ayrılıyor. Çok etkili hasar verme özelliğine sahip SP kartlarını aktif etmek için Event kartları ile gereksinimlerini karşılamanız gerekecek. Amaç rakip liderin sağlığını sıfıra getirerek oyunu kazanmak.
 
Her bir elde oynayacağınız kartları belirlemede enerji sistemini akıllıcı kullanmalısınız ve güçlü yetenekleri aktif etmeye yarayacak semboller de oyunu kazanmanızda anahtar. Training, Casual, Ranking ve Tournament modların içerecek.
 
Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Ball Z: Kakarot Dragon Ball Bandai Namco Kakarot
Rainbow Six Siege Sugar Fright Etkinliği Bugün Başlıyor Warhammer: Vermintide 2 Bu Hafta Steam'de Oynaması Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Ball Z: Kakarot
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız