Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Z: Kakarot, 2023'te Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, Dragon Ball Z: Kakarot'un PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin 12 Ocak 2023'te Japonya'da, bir gün sonra yani 13 Ocak'ta ise dünya çapında çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One'da oyuna sahip olan kullanıcılar ücretsiz olarak yükseltme yapabilecek.
 
Yeni sürüm, gelişmiş grafiklere sahip olacak. Bunun yanı sıra 4K çözünürlükte ve 60 FPS'te çalışacak ve daha kısa yükleme sürelerini sunacak.
 
Dragon Ball Z: Kakarot ile Goku ve diğer Z Fighter'ların hikâyesine geri dönüş yap. Destansı savaşların yanı sıra Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle balık tut, yemek ye, savaşa katıl ve antrenman yap; Dragon Ball Z dünyasındaki hayatı keşfet. 
 
Dragon Ball Z: Kakarot şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Ball Z: Kakarot Dragon Ball Bandai Namco Kakarot
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Ultimate Edition Yeni Nesil Konsollara Geliyor League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Ön Eleme Etabı Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Ball Z: Kakarot
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız