Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege Sugar Fright Etkinliği Bugün Başlıyor

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege için Cadılar Bayramı temalı Sugar Fright etkinliğini duyurdu.

Yeni mod, harita ve kozmetik içerikler getiren etkinlik 27 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Etkinliğin detayları:
 

Şeker Avının Kuralları
 
Beşer kişiden oluşan iki takımın kapışacağı ve 10 dakikada veya daha kısa sürede her oyuncu öldürmesinden düşecek 50 şekeri toplanarak kazanılabilen bir PVP oyunu olan Şeker Avı’nda hayatta kal.

Mahalle adında yeni ve korkunç bir haritada Şakacılar ve Şekerciler, düşmanlarından düşen şekerleri toplayıp puan kazanacak veya takım arkadaşlarından düşenleri toplayarak düşmanlarının kazanmasına engel olmaya çalışacak. Eğer öbür tarafı boyladıysan üzülme, acın uzun sürmeyecek.

Her ölen oyuncu destek moduna girecek ve ardından yeniden doğacak. Ölümsüz olmaktan bahsetmişken...

Bu etkinlik için özel oyun seçeneği mevcut hale geldi. Etkinlikten çıkarsan hem dereceli hem de derecesiz oynama listesi için bir çıkış cezası alırsın (30 dk süresince).
 
Oynanabilir Karakterler
 
10 oynanabilir Operatör birer kabus dokunuşu alıyor ve kendi vücutlarını kumaşa değişiyorlar! Eğer Mahalle çevresinde kapışmaya istekliysen, takımını seç ve hünerlerini göster.

Saldıranlar Şakacılar olarak hazırlandılar ve bütün gece şeker aramaya hazırlar. Tatlı arzularını doyurmak için her şeyi yapacaklar.

IQ, Hırslı Kukla - Zofia, Vahşi Kukla - Nomad, Sarsılmaz Kukla - Capitao, Emreden Kukla - Thermite, Düzenbaz Kukla

Rakip şeker avcıları olan Şekerciler ile kapışacaklar. Tanıdık olan ama – artık dikili olan – suratlarıyla şanssız Savunanlarla karşılaşacaklar. Kahramanımız ve en büyük rüya kurtulanı Frost, Yorulmayan Kukla’nın liderliği altında yüzlerini keke bulama uğruna hiçbir şey onları vazgeçiremeyecek.

Pulse, Arzulu Kukla - Ela, Coşkun Kukla - Castle, Diplomatik Kukla - Goyo, İddiasız Kukla
 
Sugar Fright Koleksiyonu
 
Gözünüzü hedefte tutun ve 32 mevcut eşyamızdan birini barındıran ücretsiz Sugar Fright paketi için etkinlik sırasında giriş yapın. Pakete özel sezonluk silah kaplaması veya uğurluklarından elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Operatör tarafımda, on korku salan kişi canlı kuklalara dönüşerek kendilerine özel başlık, üniforma ve silah kaplaması edindiler. Bu eşyalar Operatör Destelerinde tanesi 1680 kredi olarak veya Sugar Fright Paketlerinde 300 R6 Kredisi veya 12.500 Nam fiyatıyla mevcut olacak. Tarzınızı Yanmış Manken uğurluğuyla tamamlayın!

Ruhunu satmayacak mısın? Korku dolu eğlenceli Mücadelelerimiz size Paket kazanma şansı sunacak ve sizi yeniden, yeniden ve yeniden geri getirecek... Cadılar Bayramı Kutlu Olsun!

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S'te Ray Tracing Desteklemeyecek Dragon Ball Z: Kakarot'a Kart Oyunu Modu Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız