Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball FighterZ ve Dragon Ball Xenoverse 2 satışları 10 milyona ulaştı

 
 
Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ ve Dragon Ball Xenoverse 2'nin dünya çapındaki satış rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre iki oyunda ayrı ayrı 10 milyon satış sayısını aşmış durumda. Her iki oyunun da en son Kasım 2021'de sekiz milyon adet sattığı bildirildi.
 
Dragon Ball serisi satmaya devam ediyor
 
 
 
Dragon Ball serisi içerisinde birçok oyun yer alıyor ve bu oyunlardan bazıları hala satmaya ve oynanmaya devam ediyor Çok satan ve oynanan oyunlar arasında yer alan Dragon Ball Xenoverse 2, 25 Ekim 2016'da PlayStation 4 ve Xbox One, 27 Ekim 2016'da Steam üzerinden PC, 7 Eylül 2017'de Switch ve 17 Aralık 2019'da ise Stadia için piyasaya sürüldü. 
 
Diğer taraftan Dragon Ball FighterZ, 26 Ocak 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için ardından 28 Eylül 2018'de Switch için çıkış yaptı. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Ball FighterZ 10 milyon satış Dragon Ball Xenoverse 2
Hollow Knight: Silksong belirtilmeyen bir tarihe ertelendi! Yu-Gi-Oh! Master Duel ve Duel Links'te heyecan dolu etkinlikler başlıyor! İşte detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Ball Xenoverse 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız