Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hollow Knight: Silksong belirtilmeyen bir tarihe ertelendi!

 
 
Geliştirici Team Cherry ekibi metroidvania platform macera oyunu Hollow Knight: Silkskong'u daha önce planlanan 2023'ün ilk yarısı çıkış tarihinden belirtilmeyen bir tarihe ertelediği duyurdu. Bu doğrultuda ekip çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyun hakkında planlarından bahsetti.
 
Oyunun şu anda çıkış tarihi belli değil
 
 
 
Team Cherry pazarlama ve yayın temsilcisi Matthew Griffin erteleme hakkında Twttier üzerinden bir gönderi paylaştı. Bu gönderide şunları aktardı:
 
"Hollow Knight: Silkskong'u 2023'ün ilk yarısında yayınlamayı planlamıştık. Ancak geliştirme sürecimiz tamamlanmadı ve hala devam ediyor. Oyunun gidişatından heyecan duyuyoruz ve oldukça güzel bir deneyimi sizlere aktarmayı hedefliyoruz. Bu yüzden oyunu elimizden geldiğince en iyi hale getirmek için uğraşıyoruz. Bunun için oyuna bir süre daha vakit ayırmak istiyoruz. Oyun için şu anda çıkış tarihi veremiyoruz ancak geliştirmenin sonuna yaklaştığımızda sizleri bilgilendirmek istiyoruz."
 
Hollow Knight: Silksong, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve  Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun bizlere karanlık bir atmosferi, zorlu platform unsurlarını ve aksiyon içeriklerini aktaracak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Hollow Knight: Silksong
Microids, Agatha Christie - Murder on the Orient Express'i duyurdu! Dragon Ball FighterZ ve Dragon Ball Xenoverse 2 satışları 10 milyona ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanGenli

10.5.2023 23:13:54

0
Ben bunun ilk oyununda kayboldum. Gercekten metroidvania turunun hastasiyim, bayilirim yaladim yuttum butun oyunlari ama bu oyun gercekten cok yorucu geldi yarida biraktim. Cok yorucuydu.

BSC Misafiri

10.5.2023 22:23:05

0
Şu oyuna bak.Nasıl yılın oyunu olur nasıl utanmadan yeni nesle çıkartılır...ps2 de bile oynanmaz

Philipp_Plein

10.5.2023 22:14:04

0
Editöre bak çay demle. Neymiş yapımcıların açıklamaları ve planları? Nerede eski kaliteli BSC editörleri ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hollow Knight Silksong
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız