Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel ve Duel Links'te heyecan dolu etkinlikler başlıyor! İşte detaylar

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL (MASTER DUEL) için WCS 2023 Qualifier Celebration! Road to Worlds! Kampanyasını başlattığını duyurdu. Buna ilaveten, Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS (DUEL LINKS)'in kendi Road to Worlds! Kampanyası, 19 Mayıs'ta başlayacak.
 
Düellocular, kalifikasyon sezonunu kutlamak ve sınırlı süreli ödüller kazanmak için oyun içi etkinlikler sırasında oyuna giriş yapabilirler. Heyecanla beklenilen Road to Worlds! kampanyası, Yu-Gi-Oh! World Championship 2023'ün (WCS 2023) finallerine bir öncül niteliği taşımakta. Finaller 5-6 Ağustos tarihleri arasında Japonya'da gerçekleşecek.
 
10 Mayıs – MASTER DUEL Road to Worlds! Kampanyası:
 
 
 
MASTER DUEL'un WCS 2023'te yer almasını kutlamak için Düellocuları UR Blackwing Full Armor Master (Royal Finish) kartı, Blackwings’e dayalı tasarımıyla göz dolduran bir İkon ve giriş görevi boyunca altı gün süresince dağıtılacak toplam 1.000 mücevher kazanma şansı bekliyor.
 
Etkinlik fragmanı

  
 
 
19 Mayıs – DUEL LINKS Road to Worlds! Kampanyası:
 
19 Mayıs tarihinde başlayacak olan Road to Worlds! Kampanyası sırasında DUEL LINKS'te çeşitli oyuna giriş ödülleri ve diğer sınırlı süreli promosyonlar sunulacak. Bunlar arasında: 
- Odd-Eyes Raging Dragon (Legend Foil Rarity) kartı. Bu efsanevi kart, Yu-Gi-Oh! ARC-V anime'sinde Odd-Eyes Pendulum Dragon ve Dark Rebellion Xyz Dragon'ın materyallerini kullanarak Xyz Summon edildi.
- Ücretsiz "Structure Deck EX" (Odd-Eyes Challenger)
- Oyuna Giriş Bonusu - 1 adet UR Dream Ticket (Glossy), 1 adet SR Dream Ticket (Glossy)
- Oyuna Giriş Bonusu - 3 adet UR Ticket - 1 adet Prismatic, 1 adet Glossy ve 1 adet normal foil rarity
- Oyuna Giriş Bonusu - 3 adet SR Ticket - 1 adet Prismatic, 1 adet Glossy ve 1 adet normal foil rarity
- Yuya Sakaki ve Yuto'nun özel becerileri tüm Duelistlere verilecek
- Kampanya boyunca oyuna giriş yaparak 1.000 Gems kazanma şansı
- Kampanya boyunca oyuna giriş yaparak bir Karakter Açma Bileti kazanma şansı
- 1 adet Yetenek Bileti almak için özel PvP Duel Görevi
 
Yu-Gi-Oh! World Championship 2023: MASTER DUEL için elemeler 16 Mayıs'ta başlarken, Yu-Gi-Oh! World Championship 2023: DUEL LINKS için elemeler 30 Mayıs'ta başlıyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Dragon Ball FighterZ ve Dragon Ball Xenoverse 2 satışları 10 milyona ulaştı The Last of Us Part I PC için yeni güncelleme yayınlandı! Performansı arttırıyor mu?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız