Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney'den Epic Games 1.5 Milyar Dolarlık Yatırım

 
 
The Walt Disney Company, Epic Games platformuna 1.5 milyar dolarlık bir yatırımda bulundu. İlerleyen süreçte artık iki şirket, Disney hikayelerini ve deneyimlerini genişletmeyi amaçlayan Fortnite ile bağlantılı yepyeni bir oyun ve eğlence evreni üzerinde iş birliği yapacak.
 
Disney evreni Fortnite'a dahil olacak
 
 
 
Yapılan bu yatırımla beraber yeni evren Fortnite oyunu üzerinde genişleyecek ve hayranlar bu kapsamda Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar ve daha fazla markadan içeriklerle ve karakterlerle oyuna dalış yapabilecek. Bunun yanı sıra oyuncular kendi hikayelerini ve deneyimlerini de oluşturabilecek bir sistemle karşılaşacak ve Disney'e özgü şekilde bir dünyanın oluşturulacağını da burada aktarabiliriz.
 
The Walt Disney Company İcra Kurulu Başkanı Robert A. Iger bir basın açıklamasında anlaşma hakkında şunlardan bahsetti: “Epic Games ile olan heyecan verici ilişkimiz, Disney'in sevilen markalarını ve serilerini oyunculara sunma fırsatı veriyor. Bu heyecanlı yolculukta Disney ile beraber oyun dünyasına şimdiye kadarki en büyük girişimi yapmaya hazırlanıyor ve hikayelerimizi genişletmek istiyoruz. Hayranlarımıza sevdikleri Disney karakterlerine yeni deneyimler sunmak temel hedefimiz.”
 
Fortnite şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store üzerinden PC ve Android için mevcut. 
 
İş birliği fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Platform Macera Oyunu The Mobius Machine Ortamlarıyla Dikkat Çekiyor Persona 3 Reload Satışları 1 Milyona Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız