Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 Reload Satışları 1 Milyona Ulaştı

 
 
ATLUS tarafından oyunculara sunulan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkış yaptığı günden bu yana 1 milyondan fazla sattı. Bu durumda ATLUS'un şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu.
 
Persona 3 Reload satmaya devam ediyor 
 
 
 
Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunulan Persona 3 Reload, şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. Oyunu ayrıca abonelik hizmeti olan Xbox Game Pass'te de oynayabilirsiniz.
 
Uzak doğu teması ve çizimleri ile karşımıza çıkan bu yapımda rol yapma türünün içerikleri en yeni grafiklerle beraber bizlere sunuluyor. Kalite geliştirmeleri, yeni özellikler ve hatta yeni bir kullanıcı arayüzü ile beraber sunulan Persona serisinin bu yapımı, daha çok sosyal ilişkileri baz alan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda aynı zamanda dikkat çekici bir aksiyon sistemi de yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
Disney'den Epic Games 1.5 Milyar Dolarlık Yatırım Assassin’s Creed Red için Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Cityzens

9.2.2024 17:29:12

0
36 saat oldu. Harika bir oyun,okul simülatörü...lezzetli bir sekilde deneyimliyorum.The Answer DLC si de cikacak, o da cok satar diye dusunuyorum. Orjinal oyunda bulunmayan ama bunda bulunan bir soundtrack var. Ki hic hosuma gitmedi. Oyun asiri kolaylasmis, orjinal oyunda bulunmayan ama burada olan bazi yenilikler var. Hosuma gitti. Ama ne kadar orjinal oyunun aynisini olmaya calismissa da,bir orjinal oyun olmamis. Seslendirme kadrosu degismis. Bazi sountracklere yenilik gelmis.Bu oyunla beraber anladim ki ne kadar ozune saglik kalsada bazi seyler, bir orjinal oyun olmuyor. Oyun bence Persona3 portable yerine Persona3 Fes i ornek almaliydi. Adamlar portable da ki ozellikleri bu oyuna koymuslar ki portable psp oyunu oldugundan, onu da gecen sene deneyimledigim icin söylüyorum, sirtima yuk gibi geldi. Sanki psp ye bir oyunumuz olsun diye yapmislar gibi ve bunun icinde orjinal oyunda olan seyleri degistirmisler ve o degisiklerinin aynisini persona3 Reloaded'a koymuslar. Bir de çok garip ama tartarus ta item kutularina vururken ki vurus hissini cok begendim. İtemlere vururken sanki dark souls havasi aldim. İlk defa unreal engine4 ile yapilan bir persona oyunu bu.Cok da yakışmış.The Answer dlc sini de yapip, Persona 4 Remake ve persona6 yi da Unreal engine5 ile yaparlarsa harika olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız