Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Immortal 20 Milyon indirmeyi Aştı

 
 
Geliştirici ve yayıncı Blizzard, Diablo Immortal'ın 20 milyon indirmeyi aştığını duyurdu. Blizzard bu dönüm noktasını kutlamak için oyuna giriş yapanlara Efsanevi Arma, altın ve daha fazlasını veriyor.
 
Geçtiğimiz dönemde mobil cihazlar için de çıkış yapan Immortal, serinin hayranları için eleştiri kaynağı oldu. Diablo Immortal içerisinde yer alan oyun içi satın alım sistemi ile eleştirilerin odağında olan oyun, istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Kullanıcılar oyunu serinin en kötü yapımı olarak nitelendirirken Diablo Immortal, oyun içi satın alımlar sayesinde milyon dolarlar kazanmaya devam ediyor. 
 
Diablo Immortal, 1 Haziran'da iOS ve Android için ardından 2 Haziran'da PC için yayınlandı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Xbox Series X/S Konsollarının Yakında Daha Hızlı Açılacağı Belirtiliyor The Last of Us Part I'in PC Sürümü PS5'ten Kısa Bir Süre Sonra Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız