Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, Diablo Immortal için Yol Haritasını Açıkladı: Yeni Sınıf ve Daha Fazlası

 
 
Blizzard Entertainment ve NetEase tarafından oyunculara sunulan oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal için yakın zamanda paylaşılan bir gönderide Topluluk Lideri PezRadar, 2023 yılı yol haritasını açıkladı. Diablo Immortal'ın 2023 yol haritası içerisinde yeni bir sınıfın, yeni rekabet modunun ve daha fazlasının oyuna dahil olacağı belirtiliyor.
 
Diablo Immortal için yeni güncellemeler üç ayda bir yayınlanacak
 
 
 
PezRadar tarafından Diablo Immortal için açıklanan yol haritasındaki güncellemelerin üç ayda bir geleceği bildirildi. Bu kapsamda 2023 yılı boyunca dört büyük güncelleme yayınlanacak. Bu güncellemeler ile oyuna sosyal özellikler, oynanışta iyileştirmeleri ve daha fazlası eklenecek. Bunun yanı sıra sınıf oluşturma seçenekleri genişletilecek, yeni efsanevi öğeler oyunculara sunulacak ve yeni bir rekabet modu oyuna dahil olacak. Eklenecek olan yeni rekabet modu hakkında herhangi bir detay yer almıyor (aynı şekilde yeni karakter sınıfının da ne olacağı belirtilmemiş).
 
Diablo Immortal'ın mobil sürümü eleştirilerin odağında yer alan bir yapım. Geçtiğimiz sene bu eleştirilere rağmen Mobile Gamer.biz sitesinin yayınladığı App Magic verilerine göre oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal, günde 1 milyon dolardan fazla kazandırdığı belirtilmişti.
 
Diablo Immortal, 1 Haziran'da (2022) iOS ve Android için ardından 2 Haziran'da PC için yayınlandı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Disney Speedstorm için Yeni Fragman Çin Seddi Pistine Bakış Atıyor EA Sport PGA Tour - PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız