Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo IV için Açık Beta Test Tarihleri Belli Oldu

 
 
Blizzard Entertainmentt, Diablo serisinin yeni oyunu Diablo IV için açık beta test tarihlerini açıkladı. Bu kapsamda açık beta testi 24-26 Mart tarihleri arasında tüm platformlarda geçerli olacak. Oyunu ön sipariş veren kullanıcılara sunulacak olan açık beta testine erken erişim ise 17-19 Mart tarihleri arasında mevcut olacak.
 
Oyunun bir kısmı bu açık beta testinde denenebilecek
 
 
 
Diablo IV yönetmeni Joe Shely (IGN aracılığıyla) açık beta testi hakkında çeşitli bilgiler verdi. Bu kapsamda şunları söyledi: Hem prologue (giriş bölümü) hem de "Fractured Peaks" bölgesindeki ilk kısım oynanabilecek. Açık beta testinde karakterler en fazla 25. seviyeye kadar ulaşabilecek ve bulunduğu alandaki tüm ana görevleri ve yan görevleri yapabileceksiniz.
 
Beta içerisinde çeşitli görevleri yapabilecek, farklı türdeki düşmanları kesebilecek ve birçok ganimet elde edebileceksiniz. 
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak.
 
Diablo IV açık beta duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Soulslike Aksiyon Oyunu Lies of P'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu Aksiyon ve Macera Oyunu Magical Delicacy Konsollar ve PC için Duyuruldu

Johnny Silverhand

19.2.2023 22:28:25

0
malum şirketler şu satın alımı salsalar da çıktığı vakit gamepass’de oynayabilsek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız