Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te!

 
 
Diablo IV artık; Xbox Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Konsol için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanabilir. Övgü toplayan görev serisini deneyimlemek, geniş ortak dünyayı keşfetmek ve oyuna düzenli olarak yeni öğeler, düşmanlar, mekanikler ve çok daha fazlasını getiren sezonluk içeriklerin tadını çıkarmak için oyuncular hemen oynamaya başlayabilir. Platformlar arası oynama ve ilerleme sayesinde maceraya kalınan yerden devam edilebilir veya tüm platformlardaki arkadaşlarla birlikte oynanabilir.
 
Geçen sene haziran ayında lansmanı yapılan Diablo IV, Blizzard'ın en hızlı satan oyunu oldu. Oyunun ilk genişlemesi olan ve korkunç hikâyeyi sürdürerek baş şeytan Mephisto'nun kötücül planlarının derinlerine inecek Nefret Çanağı, bu yılın ilerleyen aylarında geliyor.
 
Daha fazla ayrıntı için web adresine göz atabilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız