Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devolver Digital hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood'u duyurdu

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital'in ve geliştiriciliğini Deconstructeam ekibinin üstlendiği, 2023 yılı içerisinde Switch ve Steam üzerinden PC'ye çıkış yapacak olan hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood'u duyuruldu. Sürgün edildiği asteroitte yaşayan falcı cadı Fortuna olarak oynayacağımız oyunda geniş bir maceraya atılıyoruz.
 
Piksel grafikli hikaye odaklı seçimli bir macera oyunu
 
 
 
Kendi tarot destemizi oluşturacağımız, özgürlüğümüzü yeniden kazanabileceğimiz ve kozmik cadı topluluğunun kaderini tekrardan şekillendireceğimiz bu hikaye odaklı macera oyunu, The Red Strings Club'ın yapımcıları tarafından geliştiriliyor. İlgi çekici karakter tiplemelerinin yer aldığı oyunda seçimler de önem arz ediyor.
 
Oyunda sürgünde yaşayan ve özgürlüğünü yeniden kazanma umuduyla yasak bir yaratıkla anlaşma yapan cadı olan Fortuna olarak oynuyoruz. Sürgün sonrası cadı arkadaşlarımıza tekrardan ulaşabiliyor, yeni cadılarla tanışabiliyor ve oluşturduğumuz kartları kullanarak onların geçmişlerini ve geleceklerini araştırabiliyoruz.
 
Piksel grafiklere sahip hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood, 2023 yılı içerisinde geliyor.
 
The Cosmic Wheel Sisterhood duyuru fragmanı 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Cosmic Wheel Sisterhood
Platform aksiyon oyunu Carrion PS5 için çıkış yaptı Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devolver Digital
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız