Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devolver Digital, 5 Farklı Oyunu 2024 Yılına Erteledi!

 
 
Devolver Digital tarafından oyunculara sunulacak Anger Foot, Pepper Grinder, The Plucky Squire, Stick it to the Stickman ve Skate Story oyunları 2023 çıkış yılından 2024'e ertelendi. 
 
Erteleme haberleri etkinlikle beraber duyuruldu
 
 
 
5 farklı oyunun erteleme haberi dijital bir etkinlik olan "Devolver Delayed" aracılığıyla duyuruldu. Bağımsız yayıncı Devolver Digital birçok oyunu oyunculara sunmaya hazırlanırken birçoğunun da bu şekilde ertelendiğini açıkladı.
 
2D ve 3D oynanış dinamiğini harmanlayan Plucky Squire, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch ve PC'ye geliyor. Piksel sanat stiline sahip platform oyunu Pepper Grinder'ın ise Switch ve PC'ye gelmesi planlanıyor. Diğer taraftan roguelite dövüş oyunu Stick it to the Stickman, spor-aksiyon oyunu Skate Story ve birinci şahıs nişancı oyunu Anger Foot yalnızca PC için listeleniyor.
 
Öte yandan The Talos Principle 2, Gunbrella, Karmazoo, Wizard With a Gun ve The Cosmic Wheel Sterhood oyunları 2023 yılı içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Etkinlik videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gameinformer oyun geliştirme stüdyo
Asus Rog Ally, Steam Deck ve Nintendo Switch! Oyuncular için En Mantıklısı Hangisi? Final Fantasy 16'nın Yüksek Beklentileri Karşılayamaması Square Enix'in Hisse Değerini Düşürdü

Dhalsim

8.8.2023 18:13:44

0
Devolver Digital, Team17, Annapurna, Daedalic(kapanacak) gibi firmalar olmasa oyun oynayamayacağız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devolver Digital
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız