Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition duyuruldu

 
 
Yayıncı Dotemu ve geliştirici Capybara Games, bulmaca strateji rol yapma oyunu Might & Magic: Clash of Heroes'un Definitive Edition sürümünü duyurdu. Yeni sürüm PlayStation 4, Switch ve PC (Steam, Ubisoft Store) için çıkış yapacak. Yeni sürümün yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.
 
Definitive Edition bizlere daha eksiksiz bir deneyim sunuyor
 
 
 
Bir sonraki hamlemizi akıllıca planlamamız gereken Might & Magic: Clash of Heroes'da farklı farklı kombinasyonlar yapabiliyor ve her kombinasyon fark yaratabiliyor. Might & Magic'in bu Definitive Edition sürümünde ister tek başımıza ister ikili, (çevrimiçi veya çevrimdışı) olarak oynayabiliyor ve düşmanlarımızı yenmek için birimlerimizi ayarlayabiliyoruz.
 
Orijinal olarak Capybara Games tarafından geliştirilen Might & Magic: Clash of Heroes'un Definitive Edition sürümünde indirilebilir içerikler, karakter portreleri, birçok oyun içi iyileştirme, genişletilmiş ve tamamen elden geçirilmiş çevrimiçi bir mod ve daha fazlası yer alıyor.
 
Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg ubisoft hd psn xbox live ds
Devolver Digital hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood'u duyurdu Stuntfest: World Tour, Jected: Rivals olarak yeniden adlandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Might and Magic: Clash of Heroes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız