Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Despot's Game: Dystopian Army Builder, 15 Eylül'de PC ve Konsollar için Çıkıyor

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Konfa Games, Despot's Game'i erken erişimden ayrılacağını ve PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store) için 15 Eylül'de piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Despot's Game ilk olarak 14 Ekim 2021'de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Oyun açıklaması 
 
Bir grup insan kıyamet sonrası bir labirentte çıplak, hiçbir şey hatırlamadan ve bir sürü silahla uyandı. Bu bir şaka mı, çılgın bir deney mi yoksa... bir oyun mu? Yakında öğreneceksiniz, ölmeyin yeter!
 
Gelişmemiş ekibinizin potansiyeli büyük. Ganimetinizi seçin ve o yumuşak insanları büyücülere, tarikatçılara, ninjalara ve daha birçok başka kahramana çevirin. Hatta onları efsanevi bayat kraker atıcılara bile çevirebilirsiniz. Avantajlar ve sınıf kombolarıyla ordunuzu kurmanın binlerce farklı yolu vardır. İnsan yiyen lahananın diyetindeki bu değişiklik onu oldukça memnun eder! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Despot's Game: Dystopian Army Builder
Square Enix, Mevcut Stüdyoların Hisselerini Satmak istediğini Bildirdi Rol Yapma Oyunu Tower of Fantasy için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Despot's Game: Dystopian Army Builder
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız