Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Piksel Grafikli Rol Yapma Oyunu Despot's Game Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Konfa Games, piksel grafikli rol yapma oyunu Despot's Game'in Erken Erişim'den ayrılacağını ve bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Despot's Game ilk olarak 14 Ekim 2021'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. Despot's Game'in erken erişim demo sürümü şu anda Xbox konsollarında mevcut.
 
Despot's Game, turbo yüklü savaşlara sahip rogue-like taktiklere sahip bir oyun. Bir takım oluşturun ve düşmanları, hatta diğer oyuncuları geçmek için onları feda edin. 
 
Savaşçılarınızı hazırlayın ve kendi başlarına savaşmalarına izin verin. rReflekslerden ziyade yoğun olarak taktiksel düşüncelere odaklanın. Buzdolabı taşıyıcılarla cephe hattınızı güçlendirin, yiyecek fırlatanlarınızı hedefleyin ve takımınıza göz kulak olun.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Despot's Game: Dystopian Army Builder
Tiny Tina’s Wonderlands 23 Haziran'da Steam'e Geliyor The King of Fighters XV'in Yeni DLC Karakterleri Ağustos Ayında Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Despot's Game: Dystopian Army Builder
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız