Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls Remake Karakter Yaratma Ekranı ve Fotoğraf Moduna İlk Bakış

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in karakter yaratma ekranı ve fotoğraf modundan ilk detayları paylaştı.
 
Yenilenmiş karakter yaratma ekranı, oyunun PlayStation 3 versiyonunda bulunan seçeneklerin hepsini ve daha fazlasını sunacak. Her bir ayarın tatmin edici olması için çok çalışılmış ve oyuncular 16 milyona kadar farklı permütasyonla karakterinin görünümünü özelleştirebilecek.
 
 
 
 
 
Fotoğraf modunda silahlar ve kasklar gizlenebilecek ve karakteri sahneden tamamen kaldırmak da mümkün olacak. Ayrıca pozlar, yakınlaştırma, kontrast, parlaklık, bulanıklık, odak ve filtreler dahil olmak üzere çok sayıda seçenek bulunacak. Fotoğraf modundaki filtreler oynanış sırasında da kullanılabilecek. Oyunu isterseniz siyah beyaz ya da orijinal PlayStation 3 versiyonundaki gibi oynayabileceksiniz.
 
 
 
 
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek. Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls Remake PlayStation 5 FromSoftware Sony Interactive Entertainment Bluepoint Games SIE Japan Studio
Capcom Hacklendi PS5 Çıkış Gününde Sadece Online Olarak Satılacak

metOO93

5.11.2020 21:13:14

0
Bir souls oyununda ilk kez karakter yüz grafikleri iyi olacak sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls Remake
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız