Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls Remake 180'den Fazla Rehber Video İçerecek

 
PlayStation 5 kullanıcı arayüzünün sunacağı yeni özelliklerden biri de oyunculara oyunda ilerlemelerine yardımcı ipuçları verecek Oyun Yardım ve Demon's Souls remake de bu özellikten yararlanacak.
 
Demon's Souls remake kreatif direktörü Gavin Moore ile röportaj gerçekleştiren The Washington Post tarafından belirtilene göre "Cezalandırıcı bir oyun olarak bilinen Demon's Souls, PlayStation 5'in Aktiviteler kullanıcı arayüzünden faydalanacak ve belirli görevler hakkında yardımcı ipuçları verecek."
 
Gavin Moore, 180'den fazla video olduğunu ve her birinin oyunun bölümlerini tamamlamak için ne gerekli olduğuna dair bilgiler içereceğini söylüyor.
 
Geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games oyunda zorluk seviyesi olmayacağını doğrulamıştı. Orijinal oyundaki yapay zeka ve mantığa dokunulmamış.
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Washington Post Demon's Souls Remake PlayStation 5 FromSoftware Sony Interactive Entertainment Bluepoint Games SIE Japan Studio
Epic Games Store'un Bu Hafta Vereceği Ücretsiz Oyun Değişti Kingdom: Classic Humble Store'da Ücretsiz

JackTim

3.11.2020 04:04:44

+1
Git Gud
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls Remake
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız