Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls Remake Çıkış Fragmanı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in çıkış fragmanını yayınladı.

Oyun bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi fakat PlayStation 5 aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda ülkede 19 Kasım'da piyasaya sürüleceği için bir hafta daha beklememiz gerekecek.
 
PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 779,00 TL.

Deluxe sürüm ek içerikleri:

• Efsanevi Kahraman Ruhu
• Tanınmış Savaşçı Ruhu
• Meşhur Savaşçı Ruhu
• Kızıl Gözlü Şövalye Zırhı
• Boletarya Asilzadesi Zırhı
• Ayin Bıçağı
• Hoplit Kalkanı
• Uzun Ömür Yüzüğü
• Muhafaza Tanecikleri
• Fosforlu Tanecikler
• Ayıböceği Tanecikleri
• Kalın Serttaş Parçası
• Mehtaptaşı Parçası
• Orijinal Oyun Müzikleri

Kutulu versiyon standart sürümü OverGame'de de 619,00 TL.
 
Oyun Türkçe altyazı desteğiyle birlikte geliyor.
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
 
Tepeden tırnağa güncellenen bu yeniden yapım, seni Demon's Souls'un sarsıcı hikâyesini ve acımasız savaşlarını yaşamaya davet ediyor. 
 
PlayStation Studios ve Bluepoint Games'ten, bir PlayStation klasiği olan Demon's Souls'un yeniden yapımı geliyor. Tepeden tırnağa yenilenen ve ustalıkla geliştirilen bu yeniden yapım, sisin kapladığı karanlık ve fantastik bir diyarı günümüzün oyuncu nesliyle tanıştırıyor. Bu dünyanın zorluk ve çileleriyle yüzleşmiş olanlar, baş döndüren görsel kalite ve inanılmaz performansla bir kez daha karanlığa meydan okuyacak.
 
Boletarya'nın 12. kralı olan Kral Allant, güce duyduğu açlıkla kadim ruh sanatlarına başvurdu ve zamanın başlangıcından beridir var olan bir iblisi, yani Kadim Varlık'ı uyandırdı. Kadim Varlık'ın çağrılmasıyla birlikte solgun bir sis, diyarı pençesine aldı ve kâbuslardan fırlamış, insan ruhuna susamış yaratıkları serbest bıraktı. Ruhlarından yoksun bırakılanlar akıllarını yitirdi. İçlerinde kalan tek dürtüyse, aklı başında olanlara karşı duydukları dizginsiz bir saldırı arzusuydu.
 
Boletarya'nın dış dünyayla iletişimi koptu ve diyarı bu musibetten kurtarma çabasıyla derin sisi aşmaya cüret eden şövalyeler bir daha geri dönmedi. Bu ölümcül sise meydan okuyan yalnız bir savaşçı olarak "İblis Avcısı" unvanını hak etmek ve Kadim Varlık'ı tekrar ebedî uykusuna yatırmak için en zorlu sınavlarla yüzleşmelisin.
 
Efsanenin doğduğu yeri keşfet
Tepeden tırnağa yenilenmiş şekliyle, kült hâline gelmiş acımasız zorluğa göğüs ger. Etkileyici görüntü kalitesi ve geliştirilmiş performansla, Boletarya dünyasını daha önce hiç böyle görmedin.
 
İblis avcısına dönüş
Bir zamanlar şövalyelerin koruduğu ve refah içinde bir diyar olan ancak şimdilerde tarifsiz yaratıklar ve aç iblislerin sardığı kuzey krallığı Boletarya'ya gir. Çevrelerindeki dünya yüzünden aklını oynatmış tuhaf karakterlerle tanış ve Demon's Souls'un sarsıcı hikâyesini keşfet.
 
Büyü ve savaş sanatlarında ustalaş
Savaş hünerlerini geliştirip mükemmelleştir. Ne zaman saldırıp ne zaman bekleyeceğini iyi öğren çünkü kılıcını her boşa savuruşun veya yapacağın her dikkatsizce hata, binbir güçlükle topladığın ruhları kaybetmenle sonuçlanabilir. Buna karşın, kudretli düşmanları yere sermenin ödülü de büyük ve ölmek, her şeyin sona erdiği anlamına gelmiyor. Ölüm yalnızca başka bir varoluş boyutu.
 
Dünyanın en iyi savaşçılarıyla yüzleş
Şiddetli PvP çatışmalarında dünyanın en iyi savaşçılarıyla yüzleş. Çevrimiçi1 oynarken her an dünyanı istila edebilmeleri, macerana ayrı bir tehlike katacak. İblislere karşı savaşında yardımcı olacak dostlar çağırarak omuz omuza da oynayabilirsin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Demon's Souls Remake PlayStation 5 FromSoftware Sony Interactive Entertainment Bluepoint Games SIE Japan Studio
The Game Awards 2020 Adayları 18 Kasım'da Açıklanacak Mortal Kombat Filmi Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Turk.Navy

14.11.2020 21:45:58

0
Oyunu ön sipariş verdik ps5 gelmesini bekliyoruz

rcpyksl

12.11.2020 15:39:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyundan detay fışkırıyor resmen, ileride daha iyisi de var: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=oVV1CTV5YeE&amp;t=1m17s">https://www.youtube.com/watch?v=oVV1CTV5YeE&amp;t=1m17s</a>
dostum burası sinematik..oyunda sert bir hasar aldığın zaman böyle olmuyor :)

rambocuk

12.11.2020 14:47:55

0
Muazzam bir deneyim olacak souls serisinin doğuşu ve en iyi atmosferlisi

tekel2000mavi

12.11.2020 14:42:53

0
Bende Dost'tan izledim 😕

BSC Misafiri

12.11.2020 14:38:44

0
Daha kolay gibi duruyor (orijinal sürüme oranla)

BSC Misafiri

12.11.2020 14:33:56

0
Oyundan detay fışkırıyor resmen, ileride daha iyisi de var: https://www.youtube.com/watch?v=oVV1CTV5YeE&t=1m17s

BSC Misafiri

12.11.2020 13:50:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni neslin en iyi oyunu, grafikleri ve boss savaşları.. rakibi yok. Oyunun başına bakıp olmamış demeyin ilerledikçe müthiş yerler var
Unutmayalım bu yenilenmiş bir Ps3 oyunu, yeni oyun değil. Yeni nesillik tek tarafı ambalajı. Önümüzde ki nesilden tek beklentiniz buysa yanmışız.

BSC Misafiri

12.11.2020 13:26:28

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dost Kayaoğlundan izlediğim kadarıyla oyun kolaylaşmış. Karakterin staminası bile kırılmıyor rakip karşısında. Animasyonlar da çok cafcaflı hele ki bitiriş vuruşları.
kolaylaşma falan yok aynı oyun

BSC Misafiri

12.11.2020 13:26:27

+1
Yeni neslin en iyi oyunu, grafikleri ve boss savaşları.. rakibi yok. Oyunun başına bakıp olmamış demeyin ilerledikçe müthiş yerler var

BSC Misafiri

12.11.2020 12:45:36

0
Bende Dost'tan İzledim eski oyunu da oynamıştım. Açıkça söyliyeyim yükselecek o kadar bir olay göremedim. Sonuçta orjinde eski bir oyun planına sahip ki bu hissediliyor. Görsel ve işitsel olarak yenilenme seviyorsanız işte. Bunun dışında çok olayı yok. Spiderman ara oyunu ise Ps4'te oynasanız pek bir şey kaybetmezsiniz görüntüsünde. Görsel açıdan Ps5'in bazı avantajları haricinde yeni nesillik bir oyun olmamış. Baya ek paket ya da DLC deseniz yeridir.

RealArek

12.11.2020 12:30:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dost Kayaoğlundan izlediğim kadarıyla oyun kolaylaşmış. Karakterin staminası bile kırılmıyor rakip karşısında. Animasyonlar da çok cafcaflı hele ki bitiriş vuruşları.
İlk boss savaşında öldü :D

BSC Misafiri

12.11.2020 12:22:03

+1
Dost Kayaoğlundan izlediğim kadarıyla oyun kolaylaşmış. Karakterin staminası bile kırılmıyor rakip karşısında. Animasyonlar da çok cafcaflı hele ki bitiriş vuruşları.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls Remake
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız