Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathverse: Let It Die'ın PC Sürümü Onaylandı

 
 
Yayıncı GungHo Online Entertainment ve geliştirici Supertrick Games, oynaması ücretsiz çok oyunculu hayatta kalma aksiyon oyunu Deathverse: Let It Die'ın daha önce duyurulan PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin yanı sıra bu sonbaharda PC için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Deathverse: Let It Die'da oyuncular hayatta kalma savaş arenasında rakiplerine karşı yarışacak. Çeşitli pvp modları ile hızlı aksiyonu deneyimleyebilecek. Bunun yanı sıra oyuncular kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanacak ve kendi orijinal karakterini yaratabilecek. 
 
Bu hayatta kalma savaş arenasında, oyunculara karşı mücadele edeceksiniz ve çevreye karşı savaşlarda tehlikeli oyun içi düşmanlarla savaşacaksınız. Kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanın, topladığınız ve kilidini açtığınız yükseltmelerle kendi orijinal karakterinizi oluşturun. Rakiplerinizden daha uzun süre hayatta kalın ve bir yıldız olmak için sıralamanızı yükseltin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera aksiyon
Aksiyon Korku Oyunu The Chant'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Açık Dünya Keşif Oyunu The Eternal Cylinder, PS5, Xbox Series ve Steam'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathverse: Let It Die
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız