Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathverse: Let It Die'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

 
 
Yayıncı GungHo Online Entertainment ve geliştirici Supertrick Games, oynaması ücretsiz çok oyunculu hayatta kalma aksiyon oyunu Deathverse: Let It Die'ın önceden planlanan bahar 2022 çıkış tarihinden bu sonbahara ertelendiğini duyurdu. Oyun, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
Yapımcı Shuji Ishikawa bir PlayStation Blog gönderisinde erteleme hakkında şunları söyledi: "Geçen yıl gerçekleştirilen PlayStation State of Play etkinliğindeki duyurumuzdan bu yana topluluğumuzdan çok sayıda harika yorumlar aldık. 28 Mayıs ve 5 Haziran'da Sınırlı Süreli Açık Beta etkinliğiniz vardı. Dünyanın her yerinden oyuncular bu betaya katıldı ve test, hepinizin sayesinde büyük bir başarı ile sonuçlandı. Oyunumuz ilk olarak 2022 baharında çıkış yapacaktı ancak açık betada elde ettiğimiz veriler sonucu oyunun çıkışı ertelemek durumunda kaldık." 
 
Deathverse: Let It Die'da oyuncular hayatta kalma savaş arenasında rakiplerine karşı yarışacak. Çeşitli pvp modları ile hızlı aksiyonu deneyimleyebilecek. Bunun yanı sıra oyuncular kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanacak ve kendi orijinal karakterini yaratabilecek. 
 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera aksiyon
Devil May Cry 5 Satışları 5.5 Milyonu Aştı Simülasyon Oyunu Hokko Life'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathverse: Let It Die
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız